Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Saltwater and Reef > Saltwater Reef Aquaria
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 06-03-2012, 06:26 PM   #1
Aquarium Advice Freak
 
Gza166's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 249
Button polyps

It's purchased a fragment of button polyps and just wondering what would be the best place to place it. My tank has two t8 bulbs
__________________

__________________
Gza166 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2012, 08:15 PM   #2
Aquarium Advice Addict
 
Flreefer's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: SW Florida
Posts: 1,984
I would put them mid tank or higher, under T8's
__________________

__________________
Flreefer is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2012, 08:17 PM   #3
Aquarium Advice Freak
 
Gza166's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 249
Oh thanks I just reposted a thread just because I was worried on where I placed it. I'm new to the salt water tank area. Can it be anywhere on a live rock or certain spots are better
__________________
Gza166 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2012, 08:17 PM   #4
Aquarium Advice Addict
 
needmorecowbell's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: pittsburgh
Posts: 3,638
Don't go in really high flow but other than that, yes. Also if you have really powerful lighting, I wouldn't put it at the top.
needmorecowbell is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2012, 08:24 PM   #5
Aquarium Advice Freak
 
Gza166's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 249
Ok I put it on the top because one of the live rock I have had a nice hole where It fit the stem of te base it came on perfectly. So it's better to move it then?
__________________
Gza166 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2012, 08:25 PM   #6
Aquarium Advice Addict
 
Flreefer's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: SW Florida
Posts: 1,984
No problem,
Anywhere on a rock would be fine. How big is your tank, and what wattage are your T8's?
__________________
Flreefer is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2012, 08:26 PM   #7
Aquarium Advice Freak
 
Gza166's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 249
And it's only two t8s I have for lighting
__________________
Gza166 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2012, 08:28 PM   #8
Aquarium Advice Freak
 
Gza166's Avatar
 
Join Date: May 2012
Posts: 249
30 gallon tank 18 watts.
__________________
Gza166 is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2012, 08:29 PM   #9
Aquarium Advice Addict
 
needmorecowbell's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: pittsburgh
Posts: 3,638
Nope don't move it, t8 generally isnt very bright lighting, although that doesn't say much unless you give a bulb length/temperature/watts.
needmorecowbell is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2012, 08:30 PM   #10
Aquarium Advice Addict
 
Flreefer's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: SW Florida
Posts: 1,984
That's really not enough light to support any corals. I would look into a new light fixture, if you want to go reef. Sorry to be the bearer of bad news.
__________________

__________________
Flreefer is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
button polyps, polyp, polyps

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 08:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.