Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Saltwater and Reef > Saltwater Reef Aquaria
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 11-19-2013, 05:16 PM   #1
Aquarium Advice Activist
 
Mcmcoker's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Portland, OR
Posts: 126
Hob filter pump noise

So last night I did a deep cleaning on all my equipment including my aqueon 75 hob filter. I pulled the pump apart and pulled the magnetic impeller out, it was covered in algae slime. Removed all slime put it all back together put it back in the tank and now it is making a lot more noise than it used to. It does seem to be flowing a lot more water so I'm wondering, is this what it was like when it was new and I just don't remember cause it's been so long since I gave it a real deep clean or could it be going bad?
__________________

__________________
Mcmcoker is offline   Reply With Quote
Old 11-24-2013, 12:53 PM   #2
Aquarium Advice Activist
 
Datreeferman's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Kyle,Texas
Posts: 137
Does hob stand for hang on the back? Because if so I know what your problem is. Also what type of substrate do you have?
__________________

__________________
Datreeferman is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2013, 10:19 AM   #3
Aquarium Advice Addict
 
Stlrockguy's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Springfield, Missouri
Posts: 1,179
Yes hob stands for hang on back.
__________________
Stlrockguy is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2013, 12:17 PM   #4
Aquarium Advice Activist
 
Datreeferman's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Kyle,Texas
Posts: 137
We'll then, is it more of a humming, or more of a rapid taping? Describe the sound because different sounds mean different problems. I have an hob too.
__________________
Datreeferman is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2013, 01:04 PM   #5
Aquarium Advice Activist
 
Mcmcoker's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Portland, OR
Posts: 126
The problem has rectified its self
__________________
Mcmcoker is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 12:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.