Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Saltwater and Reef > Saltwater Reef Aquaria
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 04-10-2004, 10:08 PM   #1
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: Oct 2003
Location: PA
Posts: 1,869
Send a message via AIM to jamal-188
Hook multiple tanks up to a temp monitor?

Is there any way to hook up multiple tanks to one LED or type of digital display? At my LFS they sell electronic temp gauges but I"m looking for a display that I could plug several tanks into. Any ideas?
__________________

__________________
jamal-188 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2004, 01:52 PM   #2
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: Oct 2003
Location: PA
Posts: 1,869
Send a message via AIM to jamal-188
In case anybody else was interested I found a pinpiont model that can monitor 4 tanks at once and is wireless, here's a link
http://americanmarineusa.com/
__________________

__________________
jamal-188 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2004, 03:29 PM   #3
Aquarium Advice Activist
 
Join Date: Dec 2003
Location: Ohio
Posts: 120
ive seen that but i dont want to pay $18 for each of the extra temp probes 8O
__________________
55g: 1 black angel, 1 koi angel, 1 marble angel, 3 blue rams, 2 bolivian rams, 5 diamond tetras, 5 gold tetras, 3 leopard corys, 1 bristlenose pleco
55g: gouramis: 2 pearl, 1 blue, 2 dwarf fire, 2 dwarf honey , 1 dwarf powder blue; 5 tiger barbs, 5 golden barbs, 3 zebra loaches, 1 SAE
30g: 1 miss. map turtle, 5 blue spotted sunfish
10g: 7 cardinal tetras, 7 black neon tetras, 5 pygmy cories
10g: 3 leopard geckos
a yellow lab, a bichon frise, and a grey tabby cat
Centurion is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2004, 03:46 PM   #4
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: Oct 2003
Location: PA
Posts: 1,869
Send a message via AIM to jamal-188
Quote:
Originally Posted by Centurion
ive seen that but i dont want to pay $18 for each of the extra temp probes 8O
Yeah, me either but I"m not sure what else to do, it would just be much easier to glance at a screen quick then walk around to all my tanks.
__________________
jamal-188 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
multiple tanks, tan

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple tanks for sump? curt General Hardware/Equipment Discussion 2 02-11-2010 11:00 PM
Q? How do you use a Python on multiple tanks joannde Freshwater & Brackish - General Discussion 14 09-15-2006 11:15 PM
Using a Python in Multiple tanks frenchpea2002 Freshwater & Brackish - General Discussion 10 06-03-2006 03:49 PM
Stand to accomodate multiple tanks shaggydoo DIY Projects 4 05-12-2004 02:17 AM
Heating multiple tanks zotarqui DIY Projects 10 10-22-2003 10:58 AM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 04:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.