Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Saltwater and Reef > Saltwater Reef Aquaria
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 02-16-2013, 03:26 PM   #11
Aquarium Advice Freak
 
JLH-l3ioCub3's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 313
Quote:
Originally Posted by Spotted View Post
I have a t on the end of my skimmer outlet. It works fine and helps a lot with the noise. Also i find that from time to time my skimmer bottoms out like that too. After a while it perks back up.
Awesome! Good to know!
__________________

__________________
JLH-l3ioCub3 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2013, 05:17 PM   #12
Aquarium Advice Freak
 
JLH-l3ioCub3's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 313
Skimmer is back up and running again.
I read up on similar issues discussed on other forums and articles and the common fix was to do a water change with the skimmer by setting it really high in order to blow out whatever was keeping it from producing tiny bubbles. So I tried it and it worked!
Figured I'd get the info out there for anyone else having this problem.
Doesn't look like its pulling as much gunk out as it was just prior to setting it up though. Ill just wait and see what happens. Maybe this is just part of the break-in process.
__________________

__________________
JLH-l3ioCub3 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2013, 09:34 PM   #13
Aquarium Advice Activist
 
MyR6Rocks's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Southeast Wisconsin
Posts: 133
Quote:
Originally Posted by JLH-l3ioCub3 View Post
Skimmer is back up and running again.
I read up on similar issues discussed on other forums and articles and the common fix was to do a water change with the skimmer by setting it really high in order to blow out whatever was keeping it from producing tiny bubbles. So I tried it and it worked!
Figured I'd get the info out there for anyone else having this problem.
Doesn't look like its pulling as much gunk out as it was just prior to setting it up though. Ill just wait and see what happens. Maybe this is just part of the break-in process.
Break in period should be around three days, at least that's how long mine took.
__________________

__________________
MyR6Rocks is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
sump

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 09:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.