Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Saltwater and Reef > Saltwater Reef Aquaria
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 09-28-2014, 03:23 AM   #1
Aquarium Advice Activist
 
RickkyBobby's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dracut, MA
Posts: 142
RKL Temp Probe Storage

I'm breaking down my tank and will be moving. I have a reef keeper lite. . Does the temp probe have to remain wet while in storage like the ph probe.? Or can I just clean it, dry it off and put it away.?
__________________

__________________
RickkyBobby is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2014, 04:17 PM   #2
AA Team Emeritus
 
Ziggy953's Avatar



POTM Champion
Tank of the Month Award
 
Join Date: Feb 2006
Location: Owings Mills, Maryland
Posts: 9,101
When I took my tank down all I did was clean it off with RO water, dry it off and put it back in the bag it came in. I recently set my system back up and the probe is working fine.
__________________

__________________
Ziggy953 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2014, 05:57 PM   #3
Aquarium Advice Activist
 
RickkyBobby's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dracut, MA
Posts: 142
TY ziggy.. thats how i stored it.. Im glad i dont have to unpack it,,lol
__________________
RickkyBobby is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2014, 03:47 PM   #4
Aquarium Advice Addict
 
Gregcoyote's Avatar



Tank of the Month Award
 
Join Date: Feb 2011
Location: Columbia, Missouri
Posts: 8,321
The probe is just a little solid state thermistor. It can be stored dry just fine. PH, salinity and ORP probes need to be stored in the proper solutions.


Sent from my iPhone using Aquarium Advice
__________________
Gregcoyote is offline   Reply With Quote
Old 10-03-2014, 08:52 PM   #5
Aquarium Advice Activist
 
RickkyBobby's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Dracut, MA
Posts: 142
Thats what i thought Greg. I just wanted to be sure.. I bought the reefkeeper i have now, used. when i got it i remember the Ph Probe being stored wet, but i couldn't remember if the temp probe was stored the same way.. TY for your input.. im glad it will be OK when im ready to set the tank back up
__________________
RickkyBobby is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
age

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apex Jr no display vs RKL jefferzbooboo Saltwater Reef Aquaria 0 02-25-2013 10:19 PM
Lets Discuss Controllers - RKL mfdrookie516 General Hardware/Equipment Discussion 8 12-23-2011 10:50 PM
temp probe location? m.parker Freshwater & Brackish - General Discussion 4 07-20-2007 10:11 AM
ph probe and temp lilismom1 Saltwater Reef Aquaria 4 04-15-2004 12:50 AM
inline temp probe justDIY DIY Projects 13 01-13-2004 12:13 AM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 09:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.