Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Saltwater and Reef > Saltwater Reef Aquaria
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 10-15-2012, 05:12 PM   #1
Aquarium Advice FINatic
 
fadetoblack06's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Kenosha, Wi
Posts: 537
Send a message via Yahoo to fadetoblack06
Throwing the towel in

So I have lost 4 fish in the past 10 days. My parameters and salinity is fine, I will test again when I get home and post. The tanks been running for apx 6 weeks about 100 pounds of live rock in it salinity has been stable at 1.024 temp is stable and everyone was eating fine as soon as the food went in. There's no ich in the tank I need help or I'm just giving up.
__________________

__________________
fadetoblack06 is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2012, 05:19 PM   #2
Aquarium Advice FINatic
 
begginersluck's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Jersey Channel islands
Posts: 670
6 weeks is not long at all. Have you been testing for Ammonia, Nitrate & Nitrite? Also PH? If these have not all stabilized you cannot keep anything in it without the risk of it dying.

What size is your tank?
Whats the parameters?
What equipment do you have set up?
Is your live rock cured?
__________________

__________________
begginersluck is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2012, 05:21 PM   #3
Aquarium Advice FINatic
 
Holygral's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Conneaut, Ohio
Posts: 786
well I can tell you that without a brief history and stating everything is fine, that no one will be able to help you. If you are losing fish every day than everything is not fine. We all want to help but we cant do it without hard numbers and tank information. Parameters, tank size, how long it has been running, lighting, how many and what kind of fish and corals. We want to help but you have to help us help you.
__________________
Holygral is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2012, 06:00 PM   #4
Aquarium Advice Freak
 
pritchard's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 241
I agree with both these comments ^^^ you've lost 4 fish already ! How many more do you have ? And in a 6 week old system ! More info would help us to help you
__________________
pritchard is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2012, 06:08 PM   #5
Aquarium Advice FINatic
 
Jake337's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: MI
Posts: 644
If the tank was completely cycled 6 weeks ago, I'm guessing you added all the fish at the same time or close to the same time. There could have been a big ammonia spike that killed them all. You don't have enough beneficial bacteria in the tank to keep up with all those fish's waste.
__________________
Jake337 is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2012, 06:10 PM   #6
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 30
Just do your research. I put my fist three fish in after a week of getting it and iv had my tank for two years. Check your using the right food for the fish they will probably just eat what you throw in good or bad. And also don't over feed them.
__________________
Lennytheblenny is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2012, 06:52 PM   #7
Aquarium Advice FINatic
 
fadetoblack06's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Kenosha, Wi
Posts: 537
Send a message via Yahoo to fadetoblack06
Nitrates are 30, nitrites are 0, alkalinity is above 30p, ph Is 7.8, ammonia is 0, salinity is 1.024, tank size is 75, 100 pounds plus live rock, fluval 406 filter, aqua view 20 circ pump facing the opposite direction. Temp stable at 78 and a 300 watt heater.
__________________
fadetoblack06 is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2012, 06:54 PM   #8
Aquarium Advice Freak
 
pritchard's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 241
Nitrates down and ph up for starters !
__________________
pritchard is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2012, 06:54 PM   #9
Aquarium Advice FINatic
 
fadetoblack06's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Kenosha, Wi
Posts: 537
Send a message via Yahoo to fadetoblack06
Also feeding omega one marine flakes with garlic and also Sally's saltwater multipack
__________________
fadetoblack06 is offline   Reply With Quote
Old 10-15-2012, 06:55 PM   #10
Aquarium Advice FINatic
 
mwilliams's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Houston, TX
Posts: 865
Check your heater a 300w heater to me that is too much. Plus did you add all 6 in at one time? If so you cannot do that in saltwater like you can in freshwater tanks.
__________________

__________________
mwilliams is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 03:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.