Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Saltwater and Reef > Saltwater & Reef - Getting Started
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 10-23-2013, 06:30 PM   #1
Aquarium Advice Addict
 
Oscarr19's Avatar

POTM Champion
 
Join Date: Jul 2011
Location: Canada
Posts: 2,036
I'm having problems with my test kit. I know it's not the best but I'm only working with it for the basics and plan to upgrade when I get corals. Anyway, I'm getting an ammonia reading only from saltwater. I'm currently using tap but I'm switching to RO/DI soon. My tap tests for 0 across the board but my tank tests for 0.6 ammonia all the time and so does freshly made salt water. Could it be that the test kit shows an ammonia reading with saltwater only even if there isn't a trace? I'm using fluval sea salt by the way.
__________________
Oscarr19 is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 08:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.