Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Freshwater > Freshwater & Brackish - Getting Started
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 07-29-2012, 07:11 PM   #1
Aquarium Advice Regular
 
dgso1036's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 59
fishless cycle

Hi everyone, I'm having trouble with my fishless cycle. I've had my 55 ga tank running for almost two weeks. I set the tank up with conditioned water(prime),dosed the ammonia up to 4ppm using ace hardware janitor strength ammonia, and put some crushed fish food in the tank. In the two weeks it has been running I haven't seen the ammonia drop at all. I've also checked for nitrates and I'm at 0. Also I'm using the api test kit. Is this normal for the ammonia to stay that high for so long without dropping at all?
__________________
dgso1036 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
cycle, fishless, fishless cycle

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 12:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.