Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Aquaria Off-Topic
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 05-30-2014, 03:24 PM   #21
Aquarium Advice FINatic
 
Coryluv's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Chicago
Posts: 789
Just as another data point here, I'm having no probs either, Mebbid. Maybe it's regional? Are there mirrors? I don't know but it works for me every time so far.
__________________

__________________
Coryluv is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2014, 03:48 PM   #22
Aquarium Advice Addict
 
Luananeko's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Beaverton, OR
Posts: 1,673
I get virus warnings when I check from home on any browser, but at work it works for everything but IE. IE gives me a white page. My husband can hit it with Chrome and Firefox, but IE gives a virus warning.
__________________

__________________
Luananeko is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2014, 03:58 PM   #23
Aquarium Advice Regular
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 59
I've tried on chrome on the iPhone don't work


Sent from my iPhone using Tapatalk
__________________
Fryer is offline   Reply With Quote
Old 05-30-2014, 05:14 PM   #24
Aquarium Advice Addict
 
Mebbid's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Mar 2013
Location: Michigan USA
Posts: 12,571
Works perfectly on android, Firefox, and chrome for me. It must just target iPhone users I'm out of Michigan with my internet connections.
__________________

__________________
"The simplest explanation for some phenomenon is more likely to be accurate than more complicated explanations." -Occam's razor
Mebbid is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
aqadvisor

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is having a fluorescent strip different than having a bulb? MC1973 Freshwater & Brackish - Planted Tanks 0 09-25-2012 04:28 AM
New planted 25g already having issues, need advice please Kilgore Freshwater & Brackish - Planted Tanks 9 02-23-2006 09:04 PM
liverocks.com having major issues zenn Saltwater & Reef - Getting Started 8 09-07-2005 02:29 PM
Still having some issues Talon242 Freshwater & Brackish - Planted Tanks 10 12-02-2004 03:42 AM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 07:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.