Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Aquaria Off-Topic
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 05-03-2005, 07:42 PM   #1
zacdl
Guest
 
Posts: n/a
Date in system tray help

Does anyone know how to make the date appear in the system tray in XP?

If there isnt a way is there a free program that will make it?
__________________
 
Old 05-03-2005, 08:10 PM   #2
Aquarium Advice Addict
 
Fishyfanatic's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Illinois
Posts: 11,964
If you hover your mouse over the time, it will show up.
__________________

__________________
Vote for Aquarium Advice

29 Gallon Lake Malawi Fry
55 Gallon Community
150 Gallon Lake Malawi Cichlid
Fishyfanatic is offline  
Old 05-03-2005, 08:34 PM   #3
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Dec 2004
Location: Philippines
Posts: 44
Try going to control panel then taskbar and start menu. You will see a check box that says "Show the clock", if it doesn't have a check on it click it once then click apply. Hope this help.
__________________
Jann Josh is offline  
Old 05-03-2005, 10:28 PM   #4
zacdl
Guest
 
Posts: n/a
Yea I know about hovering and that, but I want the date down there too. The clock is already there.
__________________
 
Old 05-04-2005, 12:54 AM   #5
Aquarium Advice Regular
 
Join Date: Mar 2005
Location: PA
Posts: 129
Google is your friend.
http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1015777539

To sum up what I skimmed from it - raise your taskbar so that it's "thicker" - then the date will show. But, I didn't read most of the replies, so there may be more info on that page...
__________________
skydvr is offline  
Old 05-04-2005, 10:22 AM   #6
zacdl
Guest
 
Posts: n/a
It worked, but I dont want the taskbar that thick.
I was wanting it right beside the time if at all possible.
__________________
 
Old 05-04-2005, 04:38 PM   #7
AA Team Emeritus
 
BillyZ's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Western NY
Posts: 4,064
I think it only shows if there's enough room. You can try disabling as many of the other tray icons that may be there as you can. (if you have a lot there, it's likely you need to run spybot/ad-aware and clean those up)
__________________

__________________
Acronyms and Abbreviations
BillyZ is offline  
Closed Thread

Tags
stem, system

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Join date... Marconis Forum Admin & Announcements 2 01-07-2007 09:14 AM
Date rayjay Forum Admin & Announcements 1 02-06-2006 12:05 AM
carbon tray steve r General Hardware/Equipment Discussion 3 10-02-2005 08:25 PM
up date on kole alrmc4 New Acquisitions 3 08-27-2003 02:39 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 03:28 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.