Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Aquaria Off-Topic
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 05-19-2009, 07:36 PM   #1
Aquarium Advice FINatic
 
divedeep1689's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: phenix city alabama
Posts: 1,061
Send a message via AIM to divedeep1689
duct tape were have you used it :)

Lets all share our experiences with the wonderful invention called duct tape everyone list were you have used it on your aquarium or pond. Dont hesitate to tell us the crazy things you have done!!

I have used it on my background, wires,a cover over my eshopps overflow box to muffle the noise and a few hoses to temp hold them down
__________________

__________________
special thanks to melosu58 , roka , thincat,CaptainAhab (and many more who i will list later as i find thier names so i can spell them lol ) for i would not have the tank or the knowledge i have about my tank if not for them.
divedeep1689 is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2009, 08:07 PM   #2
Aquarium Advice Addict
 
partypalooza5's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: Texas
Posts: 1,274
Send a message via AIM to partypalooza5 Send a message via Yahoo to partypalooza5
I use it to hold wires together (I never have electrical tape D; ) used it one time to hold some wood together till i got some liquid nails. I use it for pretty much anything im too lazy to do right. And recently I actually used it on a DUCT, I'm so proud! XD
__________________

__________________
75G FOWLR Build

partypalooza5 is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2009, 08:52 PM   #3
Aquarium Advice Addict
 
mgamer20o0's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: so cali
Posts: 5,987
i dont use it much but my uncle says duct tape can fix anything. as a youngen he was known for duct taping his shoes if he put a hole in it.
__________________
mgamer20o0 is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2009, 08:52 PM   #4
Aquarium Advice FINatic
 
divedeep1689's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: phenix city alabama
Posts: 1,061
Send a message via AIM to divedeep1689
lol alright man intresting were the wires on your tank?
__________________
special thanks to melosu58 , roka , thincat,CaptainAhab (and many more who i will list later as i find thier names so i can spell them lol ) for i would not have the tank or the knowledge i have about my tank if not for them.
divedeep1689 is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2009, 08:53 PM   #5
Aquarium Advice FINatic
 
divedeep1689's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: phenix city alabama
Posts: 1,061
Send a message via AIM to divedeep1689
lol shoes really? awesome
__________________
special thanks to melosu58 , roka , thincat,CaptainAhab (and many more who i will list later as i find thier names so i can spell them lol ) for i would not have the tank or the knowledge i have about my tank if not for them.
divedeep1689 is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2009, 09:35 PM   #6
Aquarium Advice Addict
 
thincat's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 5,330
I use it to hold up air lines for various reasons.
TC
__________________
thincat is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2009, 10:15 PM   #7
Aquarium Advice FINatic
 
divedeep1689's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: phenix city alabama
Posts: 1,061
Send a message via AIM to divedeep1689
i dont think i will question that one but cool
__________________
special thanks to melosu58 , roka , thincat,CaptainAhab (and many more who i will list later as i find thier names so i can spell them lol ) for i would not have the tank or the knowledge i have about my tank if not for them.
divedeep1689 is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2009, 10:19 PM   #8
Aquarium Advice Addict
 
WhiteDevil's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: 60118
Posts: 2,438
I use Gorilla Tape now, pretty much the same thing, alot stronger adhesive. I use it to fix the kids toys, fasten various items to items, Never used it on the tank, duct tape and water dont do to well together over time.
__________________
WhiteDevil is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2009, 12:24 AM   #9
Aquarium Advice Addict
 
mom2reds's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Lubbock Texas
Posts: 1,799
never used it on my tank but have used it with a little bit of bailling wire to fix a horse bridle or two, works well. my dad says that you can always fix something with bailing wire and duct tape.
__________________
mom2reds is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2009, 04:03 AM   #10
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: Aug 2008
Location: NC
Posts: 3,287
Does anyone know if duct tape conducts electricity? Friction tape isn't that expensive but I prefer to use shrink tubing when I can especially around my aquariums.
__________________

__________________
joy13 is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
aquarium safe tape robert nellson DIY Projects 11 12-17-2008 12:55 AM
Flexible LED Tape for Moon Lighting ledfoot DIY Projects 0 12-17-2007 05:15 PM
Tape Grass anybody? SparKy697 Archive 10 05-07-2007 12:32 AM
Should I use teflon tape on pump in sump? Maximo General Hardware/Equipment Discussion 6 12-13-2005 01:42 AM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 08:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.