Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Aquaria Off-Topic
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
View Poll Results: Lately has it been letting you post on pictures?!?!
Yes 6 50.00%
No 2 16.67%
i havent posted lately. 4 33.33%
Voters: 12. You may not vote on this poll

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 04-07-2005, 09:58 PM   #11
Aquarium Advice Addict
 
Fishyfanatic's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Illinois
Posts: 11,964
On my screen it does not say anything about Leaving Comments or Messages. I'm going to try something here. I am going to take a screen shot of my page and post it in this thread.
__________________

__________________
Vote for Aquarium Advice

29 Gallon Lake Malawi Fry
55 Gallon Community
150 Gallon Lake Malawi Cichlid
Fishyfanatic is offline  
Old 04-07-2005, 10:01 PM   #12
Aquarium Advice Addict
 
Fishyfanatic's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Illinois
Posts: 11,964
Here they are.
__________________

__________________
Vote for Aquarium Advice

29 Gallon Lake Malawi Fry
55 Gallon Community
150 Gallon Lake Malawi Cichlid
Fishyfanatic is offline  
Old 04-07-2005, 10:02 PM   #13
Aquarium Advice Addict
 
Fishyfanatic's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Illinois
Posts: 11,964
Am I missing something?
__________________
Vote for Aquarium Advice

29 Gallon Lake Malawi Fry
55 Gallon Community
150 Gallon Lake Malawi Cichlid
Fishyfanatic is offline  
Old 04-07-2005, 10:04 PM   #14
AA Team Emeritus
 
Jchillin's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: New York, NY (The Big Apple)
Posts: 14,953
Do you have your cookies enabled?
__________________
_________________________________
Jchillin is offline  
Old 04-07-2005, 10:05 PM   #15
Aquarium Advice Addict
 
Fishyfanatic's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Illinois
Posts: 11,964
I have never disabled them. I'd assume that they come enabled when you buy a new comp, right?
__________________
Vote for Aquarium Advice

29 Gallon Lake Malawi Fry
55 Gallon Community
150 Gallon Lake Malawi Cichlid
Fishyfanatic is offline  
Old 04-07-2005, 10:12 PM   #16
AA Team Emeritus
 
Jchillin's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: New York, NY (The Big Apple)
Posts: 14,953
I would give it a look see...
__________________
_________________________________
Jchillin is offline  
Old 04-07-2005, 10:20 PM   #17
Aquarium Advice Addict
 
Fishyfanatic's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Illinois
Posts: 11,964
I know quite a bit about computers, but that is one thing I don't know how to do. I don't know if I did this right but I clicked on: Tools, Internet Options, General, Settings, View Files, and under the name it says: Cookie: and lists a bunch of them. Does that mean they are enabled?
__________________
Vote for Aquarium Advice

29 Gallon Lake Malawi Fry
55 Gallon Community
150 Gallon Lake Malawi Cichlid
Fishyfanatic is offline  
Old 04-07-2005, 10:36 PM   #18
AA Team Emeritus
 
Jchillin's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: New York, NY (The Big Apple)
Posts: 14,953
Wow...I haven't used IE in a long time, this is totally from ancient memory:

Internet Options, last tab (forgot what it's called). Scroll down to cookies...see if box is checked appropriately.
__________________
_________________________________
Jchillin is offline  
Old 04-07-2005, 10:37 PM   #19
AA Team Emeritus
 
An t-iasg's Avatar


 
Join Date: Aug 2003
Location: Criders Corners, PA
Posts: 9,891
It sounds like you have the cookies enabled. Or try this: click on My Computer, Local Disk, Documents and Settings, (your user name), and finally you'll see Cookies. Click on it and there will be a bunch. You should go through and delete them periodically (well, I do, anyway!) This site will give you a new one when you log on again.

Don't delete the top one -- index.dat.
__________________







An t-iasg is offline  
Old 04-07-2005, 10:38 PM   #20
AA Team Emeritus
 
reefrunner69's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cedar Key, FL
Posts: 1,663
I would think so. What browser are you using...and do you have access to another browser, like firefox, netscape or opera? If so, open the new browser...go to www.aquariumadvice.com log in, then go to the gallery and see if you are able to upload or comment. There is no upload link for you either.
__________________

__________________
Kevin

Visit Nature Coast Photography
reefrunner69 is offline  
Closed Thread

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 08:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.