Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Member Introductions
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 01-12-2011, 03:52 PM   #1
Aquarium Advice Newbie
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 5
helllo there :)

Hello there,

Im new to here and the hobbie, any advise i would be very greatful, ive got my self a 80 litre tank, with a fluval 305 filter, tank has been running about 4-5 weeks and i have 2 mollys 3 platys and 6 tetras what im having problems with.

thanks all tom
__________________

__________________
tillett is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2011, 04:33 PM   #2
SW REEF 18+ YEARS
Community Admin
 
melosu58's Avatar



Tank of the Month Award
 
Join Date: Oct 2004
Location: Virginia
Posts: 38,242
Welcome aboard Tom.
__________________

__________________

SITE ADMINISTRATOR

You can view many of my fish and corals in my photo albums in my profile.

View my tank


AA Community Rules|AA TOS

Forums 101 - posting, accounts, basics
melosu58 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2011, 04:56 PM   #3
AA Team Emeritus
 
cmor1701d's Avatar


 
Join Date: Feb 2003
Location: Belle Mead, NJ
Posts: 7,814
cmor1701d is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2011, 04:58 PM   #4
Fish R friends, not food!
 
spoonman's Avatar


 
Join Date: Jul 2008
Location: Las Vegas, NV
Posts: 3,720
Please describe the problems and if it is the condition of the fish please post pictures. Was the tank cycled before the fish were added?
spoonman is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2011, 05:02 PM   #5
Aquarium Advice Addict
 
reefdiver's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: LittleRock
Posts: 1,033
Welcome Tom.
__________________
reefdiver is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2011, 05:56 PM   #6
Aquarium Advice Newbie
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 5
Yes the tank was cycled and one my local fish shops advised me to put a couple of mollys in first I have left them for 2 weeks and now
Got the platys and the tetras, 2 of the tetras are missing half there back fin and got White dots all over them, any ideas? Thanks
__________________
tillett is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2011, 06:18 PM   #7
Fish R friends, not food!
 
spoonman's Avatar


 
Join Date: Jul 2008
Location: Las Vegas, NV
Posts: 3,720
Sounds like ich to me. There are several threads on here about treatments. I have never had to battle it, so I am not the best one to give advise on the treatment.
__________________

spoonman is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 12:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.