Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Member Introductions
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 09-03-2012, 07:15 PM   #1
Aquarium Advice Newbie
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 6
Hi

Hi, i have a 90 gallon reef tank with a sump. In the sump a have a protein skimmer and 150 phosban reactor. I've had this tank for a year now and im having a lot of problem with my ph. It's so low i can't raise it. Tried a lot of things but nothing has worked at all. Don't know what else to do but love my tank. Looking foward to chating with you guys. thank you and have a good evening.
__________________

__________________
coco31 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2012, 07:18 PM   #2
Aquarium Advice Addict
 
Mrc8858's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: USA
Posts: 5,834
Welcome to AA do you have a canopy on this system? Is the sump open top? Also what is your light schedule including your fuge if your running one? Parameters would help to.
__________________

__________________
Mrc8858 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2012, 07:24 PM   #3
Aquarium Advice Regular
 
croatian2's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 60
Welcome
__________________
croatian2 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2012, 07:41 PM   #4
Aquarium Advice Newbie
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 6
Hi Mrc8858 i dont have a fuge. Yes my sump is open and i do not have a canopy. My lights schedule is, whites for 10am to 4pm and blue from 9:30am to 6:30pm.
__________________
coco31 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2012, 07:42 PM   #5
Aquarium Advice Newbie
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 6
thank you Croatian2.
__________________
coco31 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2012, 07:49 PM   #6
Aquarium Advice Addict
 
Mrc8858's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: USA
Posts: 5,834
Do you have parameter readings especially the PH swing you are experiencing? Also do you dose anything?
__________________
Mrc8858 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2012, 08:35 PM   #7
Aquarium Advice Newbie
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 6
my ph when from 7.9 to 7.6 and it does'nt want to raise. my kh is at 17drops. super hi. i started yesterday to dose kalkwasser but today my ph only went to 7.7. im going crazy.
__________________
coco31 is offline   Reply With Quote
Old 09-03-2012, 08:36 PM   #8
Aquarium Advice Addict
 
Mrc8858's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: USA
Posts: 5,834
Do you have you mag and calcium readings?
__________________
Mrc8858 is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2012, 12:04 AM   #9
Aquarium Advice Addict
 
Andrew McFadden's Avatar

POTM Champion
Tank of the Month Award
 
Join Date: Dec 2011
Location: johnstown, ohio
Posts: 7,919
to AA
__________________
Andrew McFadden is offline   Reply With Quote
Old 09-04-2012, 06:45 PM   #10
Aquarium Advice Newbie
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 6
Yes my mag is at 1300 and my calcium is at 380.
__________________

__________________
coco31 is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 07:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.