Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > General Aquarium Forums > General Hardware/Equipment Discussion
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 09-06-2006, 01:19 PM   #1
AA Team Emeritus
 
roka64's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 13,860
Send a message via AIM to roka64 Send a message via Yahoo to roka64
Another question on Titanium probe

Can I somehow ground the probe on the power strip?
My wall socket is too far away for the probe's wire.
Would it be possible to wrap it around the ground of one of my phs or heater plug?
__________________

__________________
Age is relative, you are only as old as you act....of course, this works in reverse....

Questions loved, heeded advice greatly appreciated!

Vote for AA
Good reading about:
Nitrogen Cycle
Fishless Cycling
Need more help?
Articles
Acronym List

--Scott
roka64 is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2006, 04:40 PM   #2
Tex
Aquarium Advice Freak
 
Join Date: Jan 2006
Location: Wichita Falls, Texas
Posts: 228
The short answer is yes. A ground is a ground as long as it "sees" earth through the wiring in your house.
__________________

__________________
7 month old 100 gallon. Hopefully on my way to a great reef tank. A few small fish and a few small soft corals. T5 HO Lights and ro/di unit.
Tex is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2006, 04:43 PM   #3
AA Team Emeritus
 
roka64's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 13,860
Send a message via AIM to roka64 Send a message via Yahoo to roka64
Cool thanks!
__________________
Age is relative, you are only as old as you act....of course, this works in reverse....

Questions loved, heeded advice greatly appreciated!

Vote for AA
Good reading about:
Nitrogen Cycle
Fishless Cycling
Need more help?
Articles
Acronym List

--Scott
roka64 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
tan

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Titanium Heater fishman Saltwater Reef Aquaria 14 01-12-2006 10:34 AM
should i get this or another titanium heater? krap101 General Hardware/Equipment Discussion 8 06-06-2005 08:37 PM
heater question...is this good? Pro heat 2 titanium? Mbeef61 Saltwater & Reef - Getting Started 3 05-06-2005 03:22 PM
Titanium heaters? JohnPaul General Hardware/Equipment Discussion 11 03-13-2005 01:20 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 03:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.