Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > General Aquarium Forums > General Hardware/Equipment Discussion
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 11-04-2012, 06:24 PM   #1
Aquarium Advice Freak
 
superdave07's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Rialto, CA
Posts: 394
Bio pellets ???

Just added a two little fishies reactor and the bio pellets three days ago. I added about 75 ml as directed for my 39g tank I also run the return next to the skimmer not in to it but next to it. My problem is my tank is cloudy is that normal? What should I do thanks
__________________

__________________
superdave07 is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2012, 07:47 PM   #2
Aquarium Advice Addict
 
crister13's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Princeton, NJ
Posts: 3,473
Yes that's normal. It means the bacteria are in your water. They should go away by themselves when the nutrients do.
__________________

__________________
crister13 is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2012, 07:49 PM   #3
Aquarium Advice Freak
 
superdave07's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Rialto, CA
Posts: 394
Quote:
Originally Posted by crister13
Yes that's normal. It means the bacteria are in your water. They should go away by themselves when the nutrients do.
About how long you think will it take? Thanks
__________________
superdave07 is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2012, 07:56 PM   #4
Aquarium Advice Addict
 
crister13's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Princeton, NJ
Posts: 3,473
I think until the nutrients are used up.
__________________
crister13 is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2012, 07:58 PM   #5
Aquarium Advice Freak
 
superdave07's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Rialto, CA
Posts: 394
Quote:
Originally Posted by crister13
I think until the nutrients are used up.
So that's normal?
__________________
superdave07 is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2012, 12:48 PM   #6
Aquarium Advice Freak
 
superdave07's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Rialto, CA
Posts: 394
Ok it's been about a week and its not clearing up, i made some changes first I
__________________
superdave07 is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2012, 12:54 PM   #7
Aquarium Advice Freak
 
superdave07's Avatar
 
Join Date: May 2011
Location: Rialto, CA
Posts: 394
Sorry the first thing I did is run the return from the reactor right in to the skimmer, the second thing was take some bio pellets out, also lower the mp 4 down. Some pic u can tell from the pics that's its that cloudy but it is


Click image for larger version

Name:	image-2856265249.jpg
Views:	76
Size:	158.5 KB
ID:	130303



Click image for larger version

Name:	image-1643297809.jpg
Views:	63
Size:	114.3 KB
ID:	130304



Click image for larger version

Name:	image-4083705878.jpg
Views:	62
Size:	160.1 KB
ID:	130305



Click image for larger version

Name:	image-3725269721.jpg
Views:	67
Size:	121.0 KB
ID:	130306



Click image for larger version

Name:	image-886832450.jpg
Views:	72
Size:	132.2 KB
ID:	130307



Click image for larger version

Name:	image-3132913539.jpg
Views:	58
Size:	120.2 KB
ID:	130308
__________________

__________________
superdave07 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
bio, pellet, pellets

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 06:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.