Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > General Aquarium Forums > General Hardware/Equipment Discussion
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 10-01-2006, 06:09 PM   #1
Aquarium Advice Addict
 
Lonewolfblue's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Wenatchee, WA
Posts: 8,435
Send a message via ICQ to Lonewolfblue Send a message via Yahoo to Lonewolfblue
CO2 Reactor 1000 and XP3

Has anyone mounted a Reactor 1000 to an XP3 intake? I'm having troubles, as I notice in the intake where the filler cap is for priming the XP3, it goes too far down behind the tank and can't connect it up unless it's way up above the tank, and use reducers and 1/2 inch tubing. I probably should not have gotten them. Also, the tank is too close to the wall as well. So it would have to be mounted to the side of the tank. Thinking of just mounting it to the side and using a powerhead to drive the reactor.
__________________

__________________
55G Filstar XP3 - 16" Fire Eel
75G Medium Planted - Filstar XP3 Low Light - Established Feb 2006
Lonewolfblue is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2006, 10:43 PM   #2
Aquarium Advice Addict
 
rkilling1's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: NE ohio
Posts: 2,245
Send a message via AIM to rkilling1
How bad would it look if you just ran your intake off to the side of your take?
__________________

__________________
My Planted Aquariums
rkilling1 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2006, 10:57 PM   #3
Aquarium Advice Addict
 
Lonewolfblue's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Wenatchee, WA
Posts: 8,435
Send a message via ICQ to Lonewolfblue Send a message via Yahoo to Lonewolfblue
Can't do that with the fixtures I have. No room. Plus I have the same problem, the intake priming cap. That piece is pretty long and if I hooked it up, the cap would be well above the tank. I think I'm giving up on it for now, and may set it up with a water pump at a later date. for now I'll be doing the mist.
__________________
55G Filstar XP3 - 16" Fire Eel
75G Medium Planted - Filstar XP3 Low Light - Established Feb 2006
Lonewolfblue is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
co2, reactor, xp3

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aqua-Medic 1000 or Reg Grigg Reactor? jazmine Freshwater & Brackish - General Discussion 5 09-22-2009 08:12 AM
Setting up the Rena XP3, intake/outake for the CO2 Reactor? Atl300zx Freshwater & Brackish - Planted Tanks 9 05-24-2007 06:15 PM
Aqua Medic 1000 Co2 reactor ???? MalawiMadness Freshwater & Brackish - Planted Tanks 6 01-14-2007 12:53 AM
Reactor 1000 in-line with 5/8" cannister outlet? CGGorman General Hardware/Equipment Discussion 4 01-25-2006 11:18 AM
Aqua Medic Membrane Diffuser vs. Reactor 1000 co2 reactor AquariumFreak Freshwater & Brackish - Planted Tanks 6 03-30-2004 01:17 AM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 02:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.