Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > General Aquarium Forums > General Hardware/Equipment Discussion

Join Aquarium Advice Today
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
Old 07-08-2008, 10:02 PM   #1
Aquarium Advice Newbie
Join Date: Jun 2008
Posts: 3
Question Filter Issues

I think I am having Filter Issues...my water seems clear toward the rocks however when I sit back and look throught the glass it seems cloudy at the top. I do not know enough about this filter to trust it as I bought it off of someone who wasnt useing it. I just put 2 Black Moor in the 45 gallon tank and they seem to be loveing it but I am trying not to kill these guys I really like them. I also do not think I am over feeding, and polluting the water. The tank was crystal for 2 days then started getting cloudy. The pet store tested the water and they said all the levels were right on. So just wanted some other opinions if they too think I need a new filter.


shel0412 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 11:02 PM   #2
Aquarium Advice Addict
Zagz's Avatar

POTM Champion
Join Date: May 2005
Location: Saskatchewan, Canada
Posts: 17,108
Send a message via MSN to Zagz
What kind of filter is it? How long has the tank been set up? What are your water parameters? It may not be the filter.

AA Community Rules | AA TOS

Site Administrator
Zagz is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2008, 12:11 AM   #3
Aquarium Advice Addict
SpeedEuphoria's Avatar
Join Date: Jun 2008
Location: BCM
Posts: 1,225
Did you try scrubbing the inside of the glass to see if it clears up?
10G,Planted- Endler's Livebearers+RCS, 55G,planted
Originally Posted by Kurt_Nelson View Post
Understanding the basics will let you make informed decisions on what advice to follow, and what advice is just plain hooey!
SpeedEuphoria is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2008, 07:15 PM   #4
Aquarium Advice Newbie
Join Date: Jun 2008
Posts: 3
It is a 45 gallon tank, the pump I have no clue what type I have being buying Aquaclear filters (Carbon, Biomax, foam)...on the actual filter it says mod A-6..R N, 120 V. The tank has been set up for about 2 weeks...I just got the fish this past Sunday.

I did check the glass on the inside and there doesn't seem to be any slime on the sides.
shel0412 is offline   Reply With Quote


Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
filter issues aqua man Freshwater & Brackish - Getting Started 11 10-12-2008 03:14 AM
Reaction EFU-25 Filter issues mortikahn Freshwater & Brackish - Getting Started 0 07-16-2008 12:55 PM
HOB filter issues Mephistopheles Saltwater Reef Aquaria 2 03-14-2006 12:19 PM
Filter issues Newbneedshelp General Hardware/Equipment Discussion 9 08-26-2004 02:13 PM
filter issues!!! Keeper General Hardware/Equipment Discussion 7 06-09-2004 01:21 PM

» Photo Contest Winners

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 12:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.