Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > General Aquarium Forums > General Hardware/Equipment Discussion

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 03-14-2012, 09:18 PM   #1
Aquarium Advice Addict
 
Fishie's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: US, Ga
Posts: 2,508
Filter not working

I have a aqua tech filter I'm using for a 5G. They ripped me off they said was 10G and everything was working and never used they lied about all. It started working when I plugged in but not now:/ added water to it to! When I plugged it it actually just made a weird noise and stopped when I added the water. Clueless now!
__________________

__________________
55G-Malawi setup
2 20G long-community (planted)
5G and 10g-Fry
30G- S. and C. America tank
Fishie is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2012, 09:25 PM   #2
Aquarium Advice Addict
 
George9's Avatar

POTM Champion
 
Join Date: Feb 2011
Location: Chicago
Posts: 4,763
Send a message via Yahoo to George9
Quote:
Originally Posted by Fishie
I have a aqua tech filter I'm using for a 5G. They ripped me off they said was 10G and everything was working and never used they lied about all. It started working when I plugged in but not now:/ added water to it to! When I plugged it it actually just made a weird noise and stopped when I added the water. Clueless now!
Oh geez, that sucks! I did the same with a different aqueon filter think, and it's broken. So it doesn't make any noise at all, or turn on?
__________________

__________________
-George
George9 is online now   Reply With Quote
Old 03-14-2012, 10:08 PM   #3
Aquarium Advice Addict
 
Fishie's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: US, Ga
Posts: 2,508
Quote:
Originally Posted by George9

Oh geez, that sucks! I did the same with a different aqueon filter think, and it's broken. So it doesn't make any noise at all, or turn on?
No it doesn't make any noise anymore :/ if I buy a new one what might be the cost?
__________________
55G-Malawi setup
2 20G long-community (planted)
5G and 10g-Fry
30G- S. and C. America tank
Fishie is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2012, 10:10 PM   #4
Aquarium Advice Addict
 
George9's Avatar

POTM Champion
 
Join Date: Feb 2011
Location: Chicago
Posts: 4,763
Send a message via Yahoo to George9
Quote:
Originally Posted by Fishie View Post
No it doesn't make any noise anymore :/ if I buy a new one what might be the cost?
Quote:
Originally Posted by Fishie View Post
No it doesn't make any noise anymore :/ if I buy a new one what might be the cost?
Ahh thats terrible! Heres one at Walmart.com for like $11. You'll have to order it online though.

AquaTech Power Filter - Walmart.com
__________________
-George
George9 is online now   Reply With Quote
Old 03-14-2012, 10:13 PM   #5
Aquarium Advice Addict
 
Fishie's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: US, Ga
Posts: 2,508
Quote:
Originally Posted by George9

Ahh thats terrible! Heres one at Walmart.com for like $11. You'll have to order it online though.

AquaTech Power Filter - Walmart.com
Thanks for link! I'm very disappointed I wasted half of my payday on this tank and none of the stuff works and they lied about everything! :/
__________________
55G-Malawi setup
2 20G long-community (planted)
5G and 10g-Fry
30G- S. and C. America tank
Fishie is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2012, 10:22 PM   #6
Aquarium Advice Freak
 
Link119's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Posts: 324
Are you sure it was primed (if necessary). I know a motor can go bad if being ran without a load of water.
__________________
10 Gallon Planted
Link119 is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2012, 10:25 PM   #7
Aquarium Advice Addict
 
Fishie's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: US, Ga
Posts: 2,508
Quote:
Originally Posted by Link119
Are you sure it was primed (if necessary). I know a motor can go bad if being ran without a load of water.
I will try again but these people lied about everything and gave me a broke heater so I bought one of those today! My paycheck is gone since I wasted my money on this tank:/
__________________
55G-Malawi setup
2 20G long-community (planted)
5G and 10g-Fry
30G- S. and C. America tank
Fishie is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2012, 11:10 PM   #8
Aquarium Advice Addict
 
Fishie's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: US, Ga
Posts: 2,508
Filter works! had hole in part that carries bad water up so I replaced it. The cycle begins !
__________________
55G-Malawi setup
2 20G long-community (planted)
5G and 10g-Fry
30G- S. and C. America tank
Fishie is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2012, 11:49 PM   #9
Aquarium Advice Addict
 
George9's Avatar

POTM Champion
 
Join Date: Feb 2011
Location: Chicago
Posts: 4,763
Send a message via Yahoo to George9
Quote:
Originally Posted by Fishie
Filter works! had hole in part that carries bad water up so I replaced it. The cycle begins !
Awesome!! Good luck how are you cycling? Fishless, fish-in?
__________________
-George
George9 is online now   Reply With Quote
Old 03-15-2012, 05:25 PM   #10
Aquarium Advice Addict
 
Fishie's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: US, Ga
Posts: 2,508
Quote:
Originally Posted by George9

Awesome!! Good luck how are you cycling? Fishless, fish-in?
Fish less for now!
__________________

__________________
55G-Malawi setup
2 20G long-community (planted)
5G and 10g-Fry
30G- S. and C. America tank
Fishie is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
filter

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fish are FRIENDS, not expendable! phoenixkiller Freshwater & Brackish - General Discussion 79 03-21-2012 08:01 PM
Not sure - good or bad? 200 gallon reef Saltwater & Reef - Identification 4 03-15-2012 06:46 PM
Aquaclear filter HELP Bluegillfreak General Hardware/Equipment Discussion 6 03-15-2012 04:56 AM
Not sure I can afford my T5-HO lighting... Marconis General Hardware/Equipment Discussion 6 03-14-2012 01:23 PM
filter sucking up air from the air stone The Duke 8705 General Hardware/Equipment Discussion 5 03-14-2012 01:11 PM







» Photo Contest Winners







Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

RV & Travel Trailer Communities

Our RV & Travel Trailer sites encompasses virtually all types of Recreational Vehicles, from brand-specific to general RV communities.

» More about our RV Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities


Copyright 2002-2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 07:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.

Aquarium News Delivered to your Email!

Stay up-to-date with Aquarium News in your inbox!

unsusbcribe at anytime with one click

Close [X]