Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > General Aquarium Forums > General Hardware/Equipment Discussion
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 02-28-2010, 04:40 PM   #1
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Oct 2004
Location: Atlanta, GA
Posts: 31
Send a message via AIM to martin_j001
First time Aquapod user, setup question

Ok, just picked up a 12 gallon Aquapod to do a small planted tank setup. Is there supposed to be some kind of tubing that runs from the pump to the outlet in the tank? Mine didn't come with that....and obviously with the pump just dangling down in the bottom, there isn't any water flow going on at all.... I'm assuming there is supposed to be some kind of tubing. Going to pick up a Maxi Jet 900 powerhead for this this week, guess I'll get tubing with that if I need to. Can anyone confirm/deny my thinking here? Thanks!
__________________

__________________
martin_j001 is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2010, 06:21 PM   #2
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Oct 2004
Location: Atlanta, GA
Posts: 31
Send a message via AIM to martin_j001
Well, managed to use some Eheim filter tubing to connect the pump to the outlet and it seems to be working fine. I've got the water flow turned almost all the way down, not sure I'll need the other pump for a planted tank....

Now I just need to deal with the water chemistry before adding some fish...maybe next weekend.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG00004-20100306-1034.jpg
Views:	37
Size:	66.7 KB
ID:	22863  
__________________
martin_j001 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
setup

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
first time python user cogburn General Hardware/Equipment Discussion 3 08-10-2008 11:56 PM
First time salt user ;) laniloo Member Introductions 5 01-14-2008 12:40 PM
Hi new tank setup and new user... Sinnamingrrl Freshwater & Brackish - Getting Started 6 05-23-2004 04:28 PM
user id question Jumpingjack66 Member Introductions 2 12-17-2003 05:46 PM
User id question? Jumpingjack66 Forum Admin & Announcements 1 12-17-2003 07:16 AM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 12:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.