Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > General Aquarium Forums > General Hardware/Equipment Discussion

Join Aquarium Advice Today
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
Old 05-03-2012, 05:48 PM   #1
Aquarium Advice Activist
TmeLrd11's Avatar
Join Date: Apr 2012
Location: NJ
Posts: 100
Fluval g6 problems

Hey all. I just installed me new fluval g6 and I get nothing but bubbles flowing from the output. I checked all the connections and o rings as suggested by the FAQ. Anybody have this filter or have any suggestions? The help line is already down for the day.
TmeLrd11 is offline   Reply With Quote

fluval, val

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

» Photo Contest Winners

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 06:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.