Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > General Aquarium Forums > General Hardware/Equipment Discussion
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 01-24-2013, 12:31 PM   #1
Aquarium Advice Freak
 
Blakskall's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: PA
Posts: 308
Hair algae in my media reactor?

I have little hair algae that forms everytime i change my gfo in my phosban reactor, but it doesnt really appear in my tank, and my levels are fine, any explanation for this?
__________________

__________________
Tyler B
Blakskall is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2013, 02:45 PM   #2
Aquarium Advice Activist
 
nuwave59's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Quebec City, Canada
Posts: 193
Do you have a fuge with lights on next to it?
__________________

__________________
30g REEF
1xFalse Percula 1xFalse Percula (Misbar) 1x Green Mandarin 1xBengal Cardinalfish 1xSix Line Wrasse, 1xRoyal Gramma 1xSkunk Cleaner Shrimp, 1xPeppermint Zoas, Polyps, Finger Leather Coral, Accroporas, Frogspawn, Riccordea Floridas, Brain, Favia, Elegance Coral.
nuwave59 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2013, 06:47 PM   #3
Aquarium Advice Freak
 
Blakskall's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: PA
Posts: 308
No fuge, its hob style in my tank
__________________
Tyler B
Blakskall is offline   Reply With Quote
Old 01-25-2013, 04:44 PM   #4
Aquarium Advice Freak
 
Blakskall's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: PA
Posts: 308
I dont understand it :-(
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	image-3672832745.jpg
Views:	26
Size:	121.1 KB
ID:	147046  
__________________
Tyler B
Blakskall is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2013, 05:14 PM   #5
Aquarium Advice Freak
 
Blakskall's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: PA
Posts: 308
I was thinking, could this a indication of the gfo asorbing all the phosphate it can and its done? My nitrates are running very low on my test kit, but the phosphates are undectable, so obivious the algae is eating them
__________________
Tyler B
Blakskall is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
algae, hair, hair algae, media, reactor

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 01:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.