Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > General Aquarium Forums > General Hardware/Equipment Discussion

Join Aquarium Advice Today
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
Old 07-04-2009, 01:35 PM   #11
Aquarium Advice Addict
HN1's Avatar

Join Date: May 2009
Location: Ga
Posts: 8,169
Good luck! You may want to check this link out. May not help, but can't hurt.

Troubleshooting Hang-On Power Filters

Question everything you see on the internet. ~ George Orwell
HN1 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2009, 06:08 PM   #12
Aquarium Advice Apprentice
Join Date: May 2009
Location: Yonkers, NY
Posts: 23
mine stalled after a power outage and ran dry for a few hours, wouldn't prime when i first flipped out. swabbing and wiping the impeller didn't help, but i noticed that it was hot to the touch, so i detached the burning hot pump and threw it in the fridge for half an hour, reconnected it, and it started on the first try.

woofer00 is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2009, 07:09 PM   #13
Aquarium Advice Regular
Join Date: May 2006
Location: WI
Posts: 81
I had it runnning since Saturday and now I find it not running once again.
I give up!

dvanv is offline   Reply With Quote


Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Penguin Filter Completely Stopped Working - Cycling Tank Twoapennything Freshwater & Brackish - General Discussion 17 02-07-2010 11:35 AM
I need help regarding the best working filter. Annice General Hardware/Equipment Discussion 10 11-08-2008 07:26 PM
Help! Filter stopped working (Eclipse 5g) wingspantt General Hardware/Equipment Discussion 6 01-03-2008 08:45 PM
HELP! Filter stopped working! techiegirl General Hardware/Equipment Discussion 7 08-13-2004 02:38 AM
Filter working? Does it need to make bubbles for oxygen? sugarloves Freshwater & Brackish - General Discussion 5 07-15-2004 02:38 PM

» Photo Contest Winners

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2012 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 09:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.