Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > General Aquarium Forums > General Hardware/Equipment Discussion
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 12-13-2015, 01:14 AM   #1
Aquarium Advice Freak
 
Join Date: Dec 2008
Location: South Carolina USA.
Posts: 353
I have a Fluval FX6, and it is just not working!!

Like when I plug it in, I get nothing. No sounds no movement nothing at all. Has this happen to anyone else before and if so what did you do to fix it.

__________________

__________________
Joeybsmooth is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2015, 03:35 AM   #2
Aquarium Advice Addict
Community Moderator
 
Autumnsky's Avatar



POTM Champion
Tank of the Month Award
 
Join Date: Apr 2012
Location: Northern Colorado, USA
Posts: 10,363
If you download or read the owners manual, there are usually troubleshooting tips and if that doesn't work try calling or emailing Fluval.
__________________

__________________

New to FW fish? First tank in a long time or EVER??? Need some info on keeping fish?
Start here - Aquarium Advice Article https://www.aquariumadvice.com/guide...ater-aquarium/

Community Rules
https://www.aquariumadvice.com/forum...ork&page=rules

FW & SW
Favorite tank right now -12G PRL Shrimp
Autumnsky is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2015, 04:05 AM   #3
Aquarium Advice Freak
 
Hunter73's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: North Texas
Posts: 412
Is it brand new? Did you buy it used? Have you used that one before?


Sent from my iPhone using Aquarium Advice
__________________
Hunter73 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2015, 05:32 AM   #4
Aquarium Advice Freak
 
Join Date: Dec 2008
Location: South Carolina USA.
Posts: 353
Quote:
Originally Posted by Autumnsky View Post
If you download or read the owners manual, there are usually troubleshooting tips and if that doesn't work try calling or emailing Fluval.
I sent a e-mail too then.. hoping that they reply.

Quote:
Originally Posted by Hunter73 View Post
Is it brand new? Did you buy it used? Have you used that one before?


Sent from my iPhone using Aquarium Advice
It is one I used before. I unhooked it to change clean it out and change my water.
__________________
Joeybsmooth is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
fluval, val

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Prefilter for Fluval 406 and FX6? david1764 General Hardware/Equipment Discussion 1 04-14-2014 06:13 AM
Fluval FX6, how to go about this beast Zimmanski Freshwater & Brackish - Planted Tanks 23 08-04-2013 02:24 PM
Fluval FX6 Chev13696 General Hardware/Equipment Discussion 34 04-24-2013 11:15 AM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 02:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.