Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > General Aquarium Forums > General Hardware/Equipment Discussion
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 11-16-2012, 04:24 PM   #1
Aquarium Advice Freak
 
StuMcc99's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Manchester, UK
Posts: 251
My filter seems to be playing up

My filter doesn't seem to be working properly, when I turn it off and put it back on it won't come back on until I clean it out, but still it doesn't seem to pump the water around like it did, is there something wrong with the filter or do I need to get something for it or do something to it?
I was told then when you feed the fish you are meant to turn it off, is this correct?
Any help would be great
__________________

__________________
StuMcc99 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2012, 04:29 PM   #2
Aquarium Advice Freak
 
StuMcc99's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Manchester, UK
Posts: 251
Oh yeah the filter is a fluval U1 in a 30ltr tank
__________________
StuMcc99 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
filter

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 02:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.