Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > General Aquarium Forums > General Hardware/Equipment Discussion
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 11-27-2015, 08:55 PM   #1
Aquarium Advice FINatic
 
sansouci01's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Orlando Florida
Posts: 708
red sea max c-130

Well, after losing my tank to a crash last weekend, I decided to start again but this time with a new tank. My 20 gallon was a 15 year old yard sale buy that worked for my first tank but I want something a little better now. Space doesn't permit me to go much larger. I was looking at the Red sea Max C130 set up. It's a little pricey but looks pretty much plug and play. I had over $600 invested in my 20 gallon so for not much more, I can get a pretty nice set up. I'm not really to keen on the power compact lights it comes with but I'm sure an LED mod wouldn't be too hard. At least to go along with the PC's. Anybody have one of these tanks? I would love to hear any comments before plunking down a grand...
__________________

__________________
sansouci01 is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2015, 09:42 PM   #2
Aquarium Advice Addict
 
SeanMonster's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Rochester, NY
Posts: 1,261
No experience with that setup but sorry to hear about your crash. Happy to hear you are jumping back on board. 😀


Sent from my iPad using Aquarium Advice
__________________

__________________
SeanMonster is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2015, 09:55 PM   #3
Aquarium Advice FINatic
 
sansouci01's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: Orlando Florida
Posts: 708
thanks seanmonster. It was tough losing everything but I really enjoyed the tank so starting over was a no brainer. One of my clowns did survive but the poor guy is in a 2 1/2 gallon tank that I had running for about 6 months with a few pieces of coral in it. He probably is wondering what happened..
__________________
sansouci01 is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2015, 03:34 PM   #4
Giant Clam Addict
Community Admin
 
Sniperhank's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Nov 2011
Location: Summerville, Pennsylvania
Posts: 18,537
The red sea systems are plug and play. They are solid from all I've heard besides the space under the system. It is cramped, to include the sump, and you won't be able to upgrade the skimmer or anything under it due to the size limitations.
Sniperhank is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
red, sea

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Red sea max 130! conejo Nano Reefs 8 01-17-2014 01:01 PM
Red Sea Max 130 Questions Kimlafeiet Saltwater & Reef - Getting Started 0 10-25-2013 01:49 PM
Red Sea Max 130 best media set up? Dan91369 Saltwater & Reef - Getting Started 0 02-28-2013 05:09 PM
Red Sea Max 130 Build the_fish_man Saltwater & Reef - Getting Started 279 03-10-2012 08:35 PM
Red sea max 130 Prawn-Head Saltwater & Reef - Getting Started 31 05-05-2011 08:40 AM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 02:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.