Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > General Aquarium Forums > General Hardware/Equipment Discussion
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 12-26-2014, 06:10 PM   #1
Aquarium Advice Activist
 
Join Date: Feb 2005
Location: Houston Texas
Posts: 118
Send a message via AIM to chabooky386
Tunze ATO question?

Before my ATO would go off and top off maybe 2-4 times a day. Now it goes off every like 45 mins for some reason. My water level is right but, it keeps going off frequently now. Could it be the setting on my MP10 causing waves and triggering the sensor?
__________________
chabooky386 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
question, tunze

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tunze ATO TBGator Saltwater Reef Aquaria 3 12-08-2013 11:03 PM
Question about diy ato Spechty37 DIY Projects 5 11-13-2013 05:08 PM
Tunze 9002 quick question MahiMahi Nano Reefs 1 11-02-2012 10:15 PM
Tunze ATO amdninjaboy General Hardware/Equipment Discussion 3 04-06-2011 11:09 AM
Tunze ATO partypalooza5 General Hardware/Equipment Discussion 0 08-22-2009 04:37 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 11:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.