Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > General Aquarium Forums > General Hardware/Equipment Discussion
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 06-02-2006, 11:53 PM   #1
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Jun 2005
Location: south carolina
Posts: 14
wire location for lights

Was wondering if anyone has a split canopy with lights mounted on the front section and if so can you explain or show me how you ran the wiring across the hinge? I just got a new canopy that is split and can not figure out a good cosmetic way to run the wire from the ballast to the end caps and still be able to open the lid fully and not have a bunch of wire hanging down when its closed.
__________________

__________________
woody is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2006, 05:16 PM   #2
AA Team Emeritus
 
Join Date: Jun 2005
Location: Whitby, Ont,Canada
Posts: 2,755
You can use the wire U tacks they use for coaxial cable to staple the wire to the top of the hood, leaving enough loose cable to allow the top to open. Alternatively, there are stick on tie wrap holders you can use. These stick on, and you put a tie wrap through them and around the cable, to hold it where you want.
__________________

__________________
Join a fish club. Don't have one in your area? Start one.
BillD is offline   Reply With Quote
Old 06-03-2006, 11:22 PM   #3
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Jun 2005
Location: south carolina
Posts: 14
Thanks BillD, I'll have look into the U tacks. I know nobody will see the wires with the hood closed, but I'll know that there there and little things like that irritate me for no reason. Guess I try to be too much of a perfectionist. Thanks again.
__________________
woody is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
light, lights

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to wire 2 float switches?? lightemup619 General Hardware/Equipment Discussion 3 04-30-2009 02:02 PM
anyone ever wire a square pin PC ? kidkameleon3 Saltwater Reef Aquaria 6 08-02-2004 07:10 PM
Safe to wire ballast like this...? jamal-188 Saltwater Reef Aquaria 1 07-16-2004 11:50 PM
Ground wire needed? Moe36 General Hardware/Equipment Discussion 2 07-05-2004 07:20 PM
How to wire MH reflector to ballast? jamal-188 DIY Projects 4 11-08-2003 12:54 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 06:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.