Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 06-17-2005, 01:01 PM   #1
cJw
Aquarium Advice FINatic
 
Join Date: Mar 2005
Location: Louisville, KY
Posts: 1,162
60 second page loads?

Am I alone in this?

For the last three days, AA takes that long to load (here @ work - at home it's normal).

IE 6.0 :\

Is anyone else having any problems like this? Has anything changed on the AA end, or is it likely on my end? :|
__________________

__________________
30g long planted fw
1 blue gourami
6 rummy nose tetras
6 gold barbs
3 peppered cory cats
1 'maldito' cory cats=
1 yoyo loach
1 clown pleco
6 ghost shrimp


† There are no coincidences. †
cJw is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 04:06 PM   #2
AA Team Emeritus
 
reefrunner69's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cedar Key, FL
Posts: 1,663
Well I don't use IE, but the simple fact that it works fine at home, but not at work would suggest it's a network issue with your employer.
__________________

__________________
Kevin

Visit Nature Coast Photography
reefrunner69 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2005, 11:53 PM   #3
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
I have to say its on your end. Our server loads have not gone up drasticly nor has it taken a long time to load any page for me either at home or work using IE or any other browser.
__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2005, 04:46 PM   #4
Aquarium Advice Addict
 
Fishyfanatic's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Illinois
Posts: 11,964
I'm having the same issue. It seems like it takes a little bit longer to load. At work I am using DSL and the pages don't just pop up loaded anymore. At home it takes FOREVER (on Dial-up). Last night I just gave up and signed off because the pages were taking too long to load. It could be on our ends though.
__________________
Fishyfanatic is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2005, 05:30 PM   #5
God of primitive fishes
 
Toirtis's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Location: Calgary, Alberta, Canada
Posts: 8,163
Send a message via MSN to Toirtis Send a message via Yahoo to Toirtis
Your end....mine still loads in under 2 seconds.
__________________
G. A. Christian Bilou, Herpetologist
Founder/Director, Reptile Rescue Alberta
Past-President, Calgary Aquarium Society
www.calgaryaquariumsociety.com
Toirtis is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2005, 07:25 PM   #6
Aquarium Advice Addict
 
Fishyfanatic's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Illinois
Posts: 11,964
Mine is working much faster now. I dont' know what it is. But I signed off earlier because of the slowness, did water changes and tank maintenance, signed back on and it's faster now. Wonder what it was.
__________________
Fishyfanatic is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2005, 08:20 PM   #7
cJw
Aquarium Advice FINatic
 
Join Date: Mar 2005
Location: Louisville, KY
Posts: 1,162
It works fine @ home for me; but @ work, it's ridiculous.

I would just chalk it up to network issues @ work, but no other web pages that I visit have had any change in load times, just the one I visit most; AA. :|
__________________
30g long planted fw
1 blue gourami
6 rummy nose tetras
6 gold barbs
3 peppered cory cats
1 'maldito' cory cats=
1 yoyo loach
1 clown pleco
6 ghost shrimp


† There are no coincidences. †
cJw is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2005, 08:38 PM   #8
Aquarium Advice Freak
 
mentallylost's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Olympia, Washington
Posts: 301
cJw you are not in the Army are you? I work for the Army and a couple of days ago my connection went to hell. I don't know what it is, but if I use a .gov at work it's quick. If it's .com or .net ar anything else it takes a minute plus to load. Everything is still ok at home though.
__________________
mentallylost is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2005, 07:51 PM   #9
cJw
Aquarium Advice FINatic
 
Join Date: Mar 2005
Location: Louisville, KY
Posts: 1,162
I am on a gov. network, but no other websites seem to be effected. :|

I can only hope it's better next week, or I'll have to just post from home.
__________________
30g long planted fw
1 blue gourami
6 rummy nose tetras
6 gold barbs
3 peppered cory cats
1 'maldito' cory cats=
1 yoyo loach
1 clown pleco
6 ghost shrimp


† There are no coincidences. †
cJw is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2005, 08:44 AM   #10
cJw
Aquarium Advice FINatic
 
Join Date: Mar 2005
Location: Louisville, KY
Posts: 1,162
Well, w/e the problem was, it seems to have fixed itself.

Welcome back to my regularly scheduled ramblings.
__________________

__________________
30g long planted fw
1 blue gourami
6 rummy nose tetras
6 gold barbs
3 peppered cory cats
1 'maldito' cory cats=
1 yoyo loach
1 clown pleco
6 ghost shrimp


† There are no coincidences. †
cJw is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
info on floor loads s10469 Saltwater & Reef - Getting Started 5 06-11-2008 08:37 AM
bio loads nitrous Freshwater & Brackish - General Discussion 6 05-19-2006 05:43 PM
Help..Loads of brown algae rdefino Saltwater Reef Aquaria 4 09-08-2004 09:44 AM
Loads of Guppy Fry ! Grant R Freshwater & Brackish - Unhealthy Fish 10 01-07-2003 12:05 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 04:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.