Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 03-23-2012, 02:11 AM   #1
Aquarium Advice Obsessed
 
Mumma.of.two's Avatar


 
Join Date: Jul 2011
Location: Sunny Queensland, Australia
Posts: 11,132
Black photos in app and site

For a while now on the iphone app the photos in my profile/albums have been black. They only show when I load a certain picture. I thought it was just the app but it is also happening on the main site for all my pictures in all my albums. When I select a photo to view, from the site, it comes up all white. It's getting really annoying because I can't view or edit my albums correctly.

Click image for larger version

Name:	image-1075690097.jpg
Views:	80
Size:	144.5 KB
ID:	84221



Click image for larger version

Name:	image-795150772.jpg
Views:	75
Size:	58.4 KB
ID:	84222

These are from the app. Same thing in the main site.
__________________

Mumma.of.two is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2012, 02:49 AM   #2
Aquarium Advice Addict
 
Convict2161's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Planet Earth
Posts: 14,818
Same here Mumma and yes very annoying!
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"When creating an aqua scape, strive for the beauty of imperfection, as its art and there is no wrong or right, it's left open for interpretation" James Findley
Convict2161 is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2012, 03:12 AM   #3
Aquarium Advice Obsessed
 
Mumma.of.two's Avatar


 
Join Date: Jul 2011
Location: Sunny Queensland, Australia
Posts: 11,132
You and me convict. We get ALL the problems lol!
Mumma.of.two is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2012, 03:25 AM   #4
Aquarium Advice Addict
 
Coursair's Avatar


 
Join Date: Aug 2011
Location: San Francisco East Bay Area CA
Posts: 7,910
Me too. Thought it was just me. AA app being very buggy lately as well.
__________________
My 10g Shrimp Jungle My 10g Rimless My 5.5g CRS Tank They are a work in progress
Vid of my Shrimp Jungle
~ Tina
Coursair is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2012, 03:42 AM   #5
Aquarium Advice Obsessed
 
Mumma.of.two's Avatar


 
Join Date: Jul 2011
Location: Sunny Queensland, Australia
Posts: 11,132
Hey do you guys have the picture problem on the main site also?
Mumma.of.two is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2012, 04:17 AM   #6
Aquarium Advice Addict
 
Coursair's Avatar


 
Join Date: Aug 2011
Location: San Francisco East Bay Area CA
Posts: 7,910
Quote:
Originally Posted by Mumma.of.two
Hey do you guys have the picture problem on the main site also?
Yes. No thumbnails, just black squares. Even on my computer
__________________
My 10g Shrimp Jungle My 10g Rimless My 5.5g CRS Tank They are a work in progress
Vid of my Shrimp Jungle
~ Tina
Coursair is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2012, 04:23 AM   #7
Aquarium Advice Obsessed
 
Mumma.of.two's Avatar


 
Join Date: Jul 2011
Location: Sunny Queensland, Australia
Posts: 11,132
Quote:
Originally Posted by Coursair

Yes. No thumbnails, just black squares. Even on my computer
That's good in a way. I thought it might have been just me. It's doing it on my phone, my husbands, my computer and I tried it on my dads computer today and it was the same.
Mumma.of.two is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2012, 04:23 AM   #8
Aquarium Advice Addict
 
Austin.b's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Los Angeles, CA
Posts: 1,522
Yeah, I've had the same problem:/ I also thought it was just me. Pretty annoying too:/ lol
__________________
Everyone should have at least ONE shrimp tank
Austin.b is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2012, 11:42 AM   #9
Aquarium Advice Addict
 
FrankZ's Avatar


 
Join Date: Jul 2010
Posts: 3,031
This is being looked into. Thank you for bringing it up.
FrankZ is offline   Reply With Quote
Old 03-23-2012, 06:05 PM   #10
Aquarium Advice Obsessed
 
Mumma.of.two's Avatar


 
Join Date: Jul 2011
Location: Sunny Queensland, Australia
Posts: 11,132
Thank you!
__________________

Mumma.of.two is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
app, oto, photos

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
got a new fish its a sergeant major damsel and it had no ich when I got it. Krocky12 Saltwater & Reef - Sick Fish or Coral 43 03-31-2012 07:32 PM
Why is my sand in my 10gallon tank so dirty? Ryleyman Cichlid Discussion 153 03-29-2012 07:36 PM
Firemouth and jewels. Ryanlr88 Cichlid Discussion 18 03-25-2012 12:12 PM
Do cory cats and otto cats get along? alia258 Freshwater & Brackish - General Discussion 15 03-23-2012 11:26 AM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 10:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.