Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 12-24-2003, 12:38 AM   #41
Aquarium Advice Regular
 
Join Date: Sep 2003
Location: Missouri
Posts: 72
I cannot enter the forum at all. Only jumbled text is at the top of the page. I really need to check the forum! Any help would be greatly appreciated. Thanks, Nataliie
__________________

__________________
tigger is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2003, 07:01 PM   #42
AA Team Emeritus
 
cmor1701d's Avatar


 
Join Date: Feb 2003
Location: Belle Mead, NJ
Posts: 7,814
I can not upload any more photos. I uploaded several last night then the page stopped updating. I cleared my cache, etc. I'm using IE6 SP1.

http://www.aquariumadvice.com/photop...10&processall=

The page is white and blank.

Cmor
__________________

cmor1701d is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2003, 07:13 PM   #43
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
Where you trying to upload more than 1 image at a time? If so how long did it take to upload them. If it was longer than 30sec then the issue is not exactly a bug but just a limit on how long any given script can take to execute. This morning I bumped this limit up to 45sec. Please wait 15min from the time of this post before you try to upload again. Once you get the white page no futher uploads will work until I am notified so I can clear your upload cache.
__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2003, 07:56 PM   #44
Aquarium Advice Regular
 
Join Date: Apr 2003
Location: Greenville, South Carolina
Posts: 98
Send a message via MSN to smooth_rivers
You folks that are having problems, please try this
Open IE
Click Tools
Click Internet Options
In the temporary Internet settings, click Delete Cookies
Click Delete Files
Click on Settings
Under 'Check for new versions' click Automatically
Restart your browser
Also, disable any firewall software temporarily you might be using to check on that.
__________________
"Logic is the art of going wrong with confidence."
smooth_rivers is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2003, 09:24 PM   #45
AA Team Emeritus
 
cmor1701d's Avatar


 
Join Date: Feb 2003
Location: Belle Mead, NJ
Posts: 7,814
I was able to upload two more images before I got the blank page again. I am uploading one at at time. When it works the screen refreshes within about 5 seconds. When it doesn't work, the blank screen comes up in less than 10 seconds, so I don't think it's a timeout problem.

Thanks,

Cmor

Happy New Year!!!
cmor1701d is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2003, 11:39 PM   #46
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
The following image "7d-Anenome-Clown.JPG" could be the true issue for you. Accoring to the server the filesize is 245999 bytes.

Try uploading files other than that one and see if you have issues.
__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2004, 01:34 AM   #47
AA Team Emeritus
 
cmor1701d's Avatar


 
Join Date: Feb 2003
Location: Belle Mead, NJ
Posts: 7,814
Reduced and uploaded, along with several others. You guys are great.
Now back to the party!!


Happy New Year!
__________________

cmor1701d is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
bug

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Report posts - When and how to fishfreek Forum Admin & Announcements 0 02-02-2006 09:42 AM
Progress Report! dropped Saltwater & Reef - Getting Started 2 07-29-2004 11:45 AM
cycle report. krap101 Freshwater & Brackish - Getting Started 8 06-24-2004 02:25 AM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 12:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.