Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 12-15-2003, 11:05 AM   #1
AA Team Emeritus
 
reefrunner69's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cedar Key, FL
Posts: 1,663
Bug Report

We are experiencing some minor bugs due to the server move. If you are experiencing any bugs or errors, etc... please post in this thread and we will look into them and get the fixed as soon as possible.

Errors we are already aware of and are working on right now
1) Email
a. Not receiving email notification of replies to posts or new posts in watched forums
b. Receiving DEBUG errors when posting
2) Viep posts since last visit resets to 0 prematurely
__________________

__________________
Kevin

Visit Nature Coast Photography
reefrunner69 is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2003, 03:43 PM   #2
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
Quote:
2) View posts since last visit resets to 0 prematurely
This probably was a result of me changing the cookie information earlier today to refect the DNS update that should have happend for most people by now. When I changed the cookie I suspect it messed up everyones View new posts.


Quote:
1) Email
a. Not receiving email notification of replies to posts or new posts in watched forums
b. Receiving DEBUG errors when posting
A temporary fix has been put into place. Thruout the day/night you might get an occasional error or you might miss a few e-mail notifications as I try to work out a more perminant solution.
__________________

__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2003, 03:50 PM   #3
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: Oct 2003
Location: Atlanta, GA
Posts: 1,676
Send a message via ICQ to ferret Send a message via AIM to ferret
Well. I have a bug. But its not a new one, probably also related to cookies.

I've had this since I joined. Unless I manually read every post in a forum, the forum is still marked as 'new' from the index, even though if I enter that forum there are no new posts.

So whenever I use "Mark all topics viewed" .. it does it, but the index still shows the forums as new.
__________________
Gamer? Like Counter-strike, World of Warcraft, or just games in general? Visit http://www.gamehavoc.com/
ferret is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2003, 03:51 PM   #4
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: Oct 2003
Location: Atlanta, GA
Posts: 1,676
Send a message via ICQ to ferret Send a message via AIM to ferret
Note: This happens on multiple PCs of various configurations.
__________________
Gamer? Like Counter-strike, World of Warcraft, or just games in general? Visit http://www.gamehavoc.com/
ferret is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2003, 04:12 PM   #5
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
Do you close your browser after you do this? Im guessing you just minimize and come back later?

This is a known difficency of the forum software. If you close the window the next time you visit the new posts should reset to be those that have happend since you last visited the site.
__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2003, 04:43 PM   #6
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: Oct 2003
Location: Atlanta, GA
Posts: 1,676
Send a message via ICQ to ferret Send a message via AIM to ferret
Yes, I usually close my window now, due to the bug.. It doesn't occur on other PHPBB sites I use, though. Or is it tied to a phpbbmod this site uses?
__________________
Gamer? Like Counter-strike, World of Warcraft, or just games in general? Visit http://www.gamehavoc.com/
ferret is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2003, 04:55 PM   #7
Aquarium Advice FINatic
 
Join Date: Jul 2003
Location: Defuniak Springs, Fl
Posts: 636
Could there be a "Get New" link on top of the home page. Everytime I reply to a new post I cant get back to the new posts.

I know RC has it and I like that feature. Just a thought, thanks for the great work you guys do.
__________________
150 gal inwall reef tank, DIY everything except the tank and skimmer, MAG-24 return, 3 1200 Maxi-jets, Turboflotor 1000 Skimmer, 100qt Igloo Cooler sump.

www.panhandlereefers.com

Join N. Florida Regional Forum
GrndHog is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2003, 05:04 PM   #8
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
Ferret it might have been something fixed with the latest release. Of course this site is so hacked up with enhancments I cant even begin to tell you how many mods are in place.

I was going to recode the entire site from scratch with the new server but with the new version of the script comming out in hopefully a few months I elected to forgot the weeks of work.

GrndHog, If you go to the forum index on the upper right you will see many links. One of which is a View New posts and one is Posts in last 24 hours. Both of these will show you new posts in order they where made. The same View New link can be found just below your avatar on the home page.

I am not aware of an easy way to code a vew new posts since last reply.
__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2003, 06:44 PM   #9
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: Nov 2003
Location: Adelaide, Australia
Posts: 2,110
Having trouble.

When in the forums, or even from the homepage, when I click on a link the new page opens blank but with some code at the top and that is all.

I have this trouble when trying to open a forum from the topics page, doing a search and even trying to view comments on this thread. In fact I hope this post works.

Matt
__________________
mattrox is offline   Reply With Quote
Old 12-15-2003, 07:05 PM   #10
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: Nov 2003
Location: Adelaide, Australia
Posts: 2,110
What I get when I try to load a page.

I thought I would post what I see when trying to load a forum.

I got this at the top of a blank page one time.

(document.jumpbox.f.value == -1){return false;}">
Jump to:

A second time this is what appeared. I get this a lot when trying to open a forum.

" tion value="-1"> Saltwater and Reef----------------Saltwater & Reef - General DiscussionSaltwater & Reef - Fish OnlySaltwater & Reef - Getting StartedSaltwater & Reef - Sick Fish or CoralSaltwater & Reef - IdentificationSaltwater & Reef - Fish or Coral ProfilesSaltwater & Reef - Monster Island Freshwater----------------Freshwater & Brackish - General DiscussionFreshwater & Brackish - Getting StartedFreshwater & Brackish - Unhealthy FishFreshwater & Brackish - Planted TanksFreshwater & Brackish - Fish or Plant Profiles<option va "


And when trying to open this page to post I got this:
ick on a link the new page opens blank but with some code at the top and that is all.

I have this trouble when trying to open a forum from the topics page, doing a search and even trying to view comments on this thread. In fact I hope this post works.

Matt fishfreek

Posted: Tue Dec 16, 2003 6:34 am

Ferret it might have been somet


I also got 3 other variations of the above when trying to get to this page to post, but I won't put them all on here.

Matt
__________________

__________________
mattrox is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
bug

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Report posts - When and how to fishfreek Forum Admin & Announcements 0 02-02-2006 09:42 AM
Progress Report! dropped Saltwater & Reef - Getting Started 2 07-29-2004 11:45 AM
cycle report. krap101 Freshwater & Brackish - Getting Started 8 06-24-2004 02:25 AM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 08:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.