Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 11-09-2010, 08:09 PM   #1
Aquarium Advice Addict
 
Floyd R Turbo's Avatar


 
Join Date: Feb 2009
Location: West Des Moines, Iowa
Posts: 1,682
Can't log in to Atricles area

I created an account under the articles area (I thought it seemed odd that it asked for a separate 'authors' login, but ok) and I got a confirmation e-mail with my username (same username as this) and password but it doesn't work.

So I click on "forgot password" where it leads you to a page that asks for your username and new password, and confirm the new password. If I enter my current username (on the Atricle/author login), it accepts it, e-mails me a link to click, and it says it was updated. Yet it still doesn't work and I get this:

Your username or password is invalid, please try again.

This makes no sense or is it just me. I can't log in to author an article.
__________________

__________________
My tanks: 120 Reef w/L2 Algae Scrubber, 60 Reef Pond w/floating Algae Scrubber, 40 Breeder Reef w/L2 UAS Tester Algae Scrubber
I maintain: 144 SW Reef w/L2 Algae Scrubber | 200 SW Reef w/L4 Algae Scrubber
Special knowledge: Algae Scrubbers, Acrylic Fabrication
Floyd R Turbo is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2010, 11:14 AM   #2
Aquarium Advice Addict
Community Admin
 
Janet H's Avatar


 
Join Date: Dec 2007
Location: Eastern Washington
Posts: 3,091
I'm sorry you are having trouble. Can you PM me with your account name and the e-mail address you used and I'll see about getting it straightened out?
__________________

__________________

><
((((> .`.><((((> .`.><((((>
.`.><((((> .`.><((((>.`.><((((>.`.><((((>
.
Support Aquarium Advice | Community Rules | Terms of Service | Custom Search
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2010, 05:49 PM   #3
Aquarium Advice Addict
 
Floyd R Turbo's Avatar


 
Join Date: Feb 2009
Location: West Des Moines, Iowa
Posts: 1,682
It has miraculously fixed itself. Thank you whoever did it!
__________________
My tanks: 120 Reef w/L2 Algae Scrubber, 60 Reef Pond w/floating Algae Scrubber, 40 Breeder Reef w/L2 UAS Tester Algae Scrubber
I maintain: 144 SW Reef w/L2 Algae Scrubber | 200 SW Reef w/L4 Algae Scrubber
Special knowledge: Algae Scrubbers, Acrylic Fabrication
Floyd R Turbo is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
log

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Log in Log out! Quartz92 Forum Admin & Announcements 2 09-02-2009 11:38 AM
55 log HoCkEyGmC Members Saltwater Tanks Showcase 24 11-21-2008 06:49 PM
another log fish 'n' fries Freshwater & Brackish - Planted Tanks 4 10-08-2007 08:46 AM
Couldn't log in? darylva Forum Admin & Announcements 2 02-23-2006 12:36 AM
My Tanks Log. rvijay07 Aquaria Off-Topic 2 07-28-2003 10:06 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 07:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.