Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 10-31-2005, 08:51 PM   #1
Aquarium Advice Addict
 
Fishyfanatic's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Illinois
Posts: 11,964
Error Message

I switched the style of the homepage this afternoon and now I keep getting error messages. Specifically it says:

The XML page cannot be displayed
Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.


--------------------------------------------------------------------------------

End tag 'a' does not match the start tag 'img'. Error processing resource 'http://www.aquariumadvice.com/viewtopic.php?p=52...

<a href='http://www.aquariumadvice.com/sponsor/adclick.php?bannerid=27&amp;zoneid=1&amp;source=&a mp;dest=http...

It does this with all of the pages I am trying to load on AA via e-mail message. I've never seen this error until I switched styles to fisubice. If I click on Refresh enough times it usually will load. But there are a few that still will not load. Am I doing something wrong? Is it just me that is getting the error?
__________________

__________________
Vote for Aquarium Advice

29 Gallon Lake Malawi Fry
55 Gallon Community
150 Gallon Lake Malawi Cichlid
Fishyfanatic is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2005, 09:48 PM   #2
AA Team Emeritus
 
reefrunner69's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cedar Key, FL
Posts: 1,663
Have you tried deleting your cookies and logging back in?
__________________

__________________
Kevin

Visit Nature Coast Photography
reefrunner69 is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2005, 09:50 PM   #3
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
I havent seen this error in at least 6 months if not longer. Its somehow localized to specific machines.
__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2005, 10:09 PM   #4
Aquarium Advice Addict
 
Fishyfanatic's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Illinois
Posts: 11,964
I'll try clearing the cookies. Thanks.
__________________
Vote for Aquarium Advice

29 Gallon Lake Malawi Fry
55 Gallon Community
150 Gallon Lake Malawi Cichlid
Fishyfanatic is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2005, 09:37 PM   #5
Aquarium Advice Activist
 
Join Date: Jun 2005
Location: Memphis
Posts: 196
I've recently started to get this also. Normal refers to an <img> tag or </tr> tag. I noticed the issue since the RSS feed was added. I know the RSS shouldn't cause this, but just when I noticed.
__________________
localhost is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error message melosu58 Forum Admin & Announcements 5 01-01-2008 11:37 PM
New Error Message with IE Bearfan Aquaria Off-Topic 6 06-20-2005 06:48 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 07:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.