Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 02-08-2012, 10:51 AM   #1
jlk
Aquarium Advice Addict
 
jlk's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: philadelphia suburbs
Posts: 11,119
Error with this website??

Hi! I am not sure exactly what the issue is here. It started last night and the problem continues to plague me making even browsing this site impossible. When I try to click on anything (forums, questions, post an answer, etc), my Internet Explorer stops working and I receive an 'error message' stating "an error or failure of this website has forced Internet Explorer to close this program". I have tried refreshing and restarting my computer to no avail. I do not have this issue with any other sites, just here. Any suggestions???
__________________

__________________
jlk is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 10:59 AM   #2
Aquarium Advice Freak
 
didysis's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Utah, West Jordan
Posts: 247
GET firefox its far better try it out at least see if its an internet explorer issue
__________________

__________________
125 Gallon Cichlid tank
NEW PEACOCK BASS !!!!
didysis is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 11:08 AM   #3
jlk
Aquarium Advice Addict
 
jlk's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: philadelphia suburbs
Posts: 11,119
I has issues previously with receiving email notifications and it had something to do with my internet provider (Comcast). I am wondering if this is another issue with my IP or this site-related issue as the error message suggests?
__________________
jlk is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 12:00 PM   #4
AA Team Emeritus
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,067
Sounds like a computer specific issues, not the site. I'm on comcast and firefox with no issues. Was it when you did something in particular or did it do it no matter what you clicked? Could be virus related too.
__________________
meegosh is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 12:09 PM   #5
jlk
Aquarium Advice Addict
 
jlk's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: philadelphia suburbs
Posts: 11,119
I do not have firefox- just Comcast Xfinity/Windows Explorer 7 (and Constant Guard/Norton anti-virus). I was merely browsing questions last night and this started happening. It happens no matter what I click on this specific site but does not occur on any other sites or with anything else except for this specific site.
__________________
jlk is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 02:28 PM   #6
Aquarium Advice Addict
 
adadkins1's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Morristown, TN
Posts: 1,762
I agree that a virus is probably to blame. I've had it happen to me on other websites. Get something like Firefox or Google Chrome, I've been running GC for a few months and haven't had a single issue.
__________________
><(((> Aaron ><(((>
adadkins1 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 02:41 PM   #7
jlk
Aquarium Advice Addict
 
jlk's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: philadelphia suburbs
Posts: 11,119
I have just done a slew of searching for info on this issue & discovered part of the problem. My computer automatically updates itself. Well, I discovered it installed an update to 'adobe flash player' last night & apparently, quite a few people have had the same issue with certain sites once this update is installed because of compatability issues (DEP?). The solution evidently is either to remove the program or somehow turn DEP settings off & problem solved. Well, my computer refuses to uninstall the program because of a 'gplayer' which I can not find anywhere in my computer. And I am a loss.
__________________
jlk is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 02:58 PM   #8
Aquarium Advice FINatic
 
J19Reynolds's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Joshua, Tx
Posts: 612
I have problems getting my app to work most of the time. It pops up error thing and I can't read anything it just turns black
__________________
J19Reynolds is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 03:16 PM   #9
Aquarium Advice Addict
 
Hobgob's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1,893
It was the site. I had issues with my phone and couldn't even get onto the site on my computer...
__________________
Hobgob is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 03:21 PM   #10
jlk
Aquarium Advice Addict
 
jlk's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: philadelphia suburbs
Posts: 11,119
I SOLVED the problem!!!! I had to install an 'uninstaller' program & remove all of the Adobe Flash Player programs. Evidently, the new ones are not compatible with older running systems (my computer is 2 1/2 yrs old)- even those that are updated automatically. As I discovered , facebook did not work either & continually closed with error messages (same as this site). I guess I will not be able to open/run everything (ie videos) but my computer now works again!

EDIT-- this was too good to be true....now the site is not working AGAIN!!!!
I am at a complete & utter loss now on how to fix the problem!
__________________
jlk is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 03:57 PM   #11
Aquarium Advice Addict
 
adadkins1's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Morristown, TN
Posts: 1,762
Could you try a system restore? Maybe set the restore date to about a week ago and see if that helps.
__________________
><(((> Aaron ><(((>
adadkins1 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 04:06 PM   #12
Aquarium Advice Addict
 
TheCrazyFishLady's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 1,942
This happens to me pretty frequently too. So, I'm following to see what you guys come up with.
__________________
55gPLANTED:Rainbows/Loaches/Garras|30gVIV:Crestie|20gL:Leos|10g:Pearl Fighter|5g:Betta|5gChi:Spark Gourami/Badis|5g:ADF|2.5g:Betta|2.5g:Betta|
TheCrazyFishLady is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 04:35 PM   #13
Aquarium Advice Addict
Community Admin
 
Janet H's Avatar


 
Join Date: Dec 2007
Location: Eastern Washington
Posts: 3,113
Hi - I noted you said you were running IE 7. Can you try updating your browser version and see is this fixes the issue?
__________________

><
((((> .`.><((((> .`.><((((>
.`.><((((> .`.><((((>.`.><((((>.`.><((((>
.
Support Aquarium Advice | Community Rules | Terms of Service | Custom Search
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 05:00 PM   #14
jlk
Aquarium Advice Addict
 
jlk's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: philadelphia suburbs
Posts: 11,119
Ok- just spent 1/2hr talking to the Microsoft people. Apparently, my computer updated itself to internet explorer 9 automatically & this system is not compatible with my present Windows Vista setup or my 2yr old laptop. After uninstalling explorer 9 & disabling the automatic updates, its once again working. Hopefully, this solves my problem until I can afford to purchase a new computer!!!
__________________
jlk is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 06:07 PM   #15
Aquarium Free - 2+ Years
 
mfdrookie516's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Jul 2009
Location: Winchester, Ky
Posts: 19,409
IE 9 is nothing but problems. IE 8 is as high as I'd go... but Vista is another thing in itself. I made the mistake up updating to IE9 and had tons of issues with vBulletin forums, not just this one. I'm sure its a setting somewhere that can be tweaked, but going back down to IE8 was a much easier option.
__________________
-Jonathan

"What, exactly, is the internet? Basically it is a global network exchanging digitized data in such a way that any computer, anywhere, that is equipped with a device called a 'modem', can make a noise like a duck choking on a kazoo." - Dave Barry
mfdrookie516 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 07:00 PM   #16
Great white snark
 
DragonFish71's Avatar



Tank of the Month Award
 
Join Date: Apr 2009
Location: Longmont, Colorado
Posts: 6,563
I use Firefox and Linux, no problems.
__________________
Jamie.... "The fingers of natural selection are hovering over the delete button."
AA community rules: http://www.aquariumadvice.com/forums...ork&page=rules

AA ToS
http://www.aquariumadvice.com/forums/misc.php?do=sknetwork&page=tos
DragonFish71 is offline   Reply With Quote
Old 02-08-2012, 11:33 PM   #17
Aquarium Advice FINatic
 
J19Reynolds's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Joshua, Tx
Posts: 612
Click image for larger version

Name:	image-2577986256.jpg
Views:	45
Size:	21.8 KB
ID:	75588

This is why pops up on mine
__________________
J19Reynolds is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2012, 01:54 PM   #18
Aquarium Advice Addict
 
Hobgob's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 1,893
Quote:
Originally Posted by J19Reynolds

This is why pops up on mine
This is on your iPhone or iPod right?
__________________
Hobgob is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2012, 04:41 PM   #19
Aquarium Advice Activist
 
StevesPrettyCool's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Central Florida
Posts: 139
best bet for you to do would be a complete computer scan for viruses and such. Download Malwarebytes AntiMalware Scanner (Malwarebytes : Malwarebytes Anti-Malware PRO removes malware including viruses, spyware, worms and trojans, plus it protects your computer). If you know how to restart your computer in "Safe Mode" that would be a good idea but its not always necessary. Install and Run the "Full Scan". It'll take a while, in my case its usually ubout an hour. After the scan finishes, it will tell you how many viruses it found (if any). Click "quarentine" i believe its called, but may be "remove".
After that, cross your fingers and restart.

Also I would change to a different browser if you can. IE has been know for years to be terrible. Firefox, Google Chrome or Opera are 3 good browsers. Firefox has the option to install add ons such as Ad Blocker (works great, rarely see ad pictures). To find any of these, just google them.

Ihope this helps, good luck!
__________________
StevesPrettyCool is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2012, 04:42 PM   #20
Aquarium Advice FINatic
 
J19Reynolds's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Joshua, Tx
Posts: 612
Quote:
Originally Posted by Hobgob

This is on your iPhone or iPod right?
iPhone
__________________

__________________
J19Reynolds is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Stocking Helper Website. JesseMessykinn Aquaria Off-Topic 9 01-03-2012 04:27 PM
Good Website in UK MarineEddy Over the Pond - EU & Beyond 4 12-22-2011 11:50 AM
Website To Purchase Fish?? ocminpin New Acquisitions 6 10-11-2011 08:29 PM







» Photo Contest Winners







All times are GMT -4. The time now is 05:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×