Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 06-12-2011, 11:33 AM   #1
Aquarium Advice FINatic
 
Batt4Christ's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 634
Forum and app again

Starting to get the "parsing error" /forum plugin message again with the app.
__________________

__________________
Batt4Christ is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2011, 05:21 PM   #2
Dividing by 0
Community Admin
 
fort384's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Nov 2008
Location: Illinois
Posts: 13,926
Did you update the software in the app store?
__________________

fort384 is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2011, 06:41 PM   #3
Aquarium Advice FINatic
 
Batt4Christ's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 634
Yep - I did the day the app was updated. I haven't used the app much, but have not received the message again. I have seen the forum list fail to load several times, even with a known good connection.
__________________
Batt4Christ is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2011, 06:42 PM   #4
Dividing by 0
Community Admin
 
fort384's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Nov 2008
Location: Illinois
Posts: 13,926
Hmmm weird. I have been on the app a lately without any issue. You may try wiping it off your device and doing a clean install just for good measure.
fort384 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2011, 10:07 AM   #5
Aquarium Advice FINatic
 
Batt4Christ's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 634
Posting a PM yesterday and got the "parsing error" again.
__________________
Batt4Christ is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2011, 10:09 AM   #6
Dividing by 0
Community Admin
 
fort384's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Nov 2008
Location: Illinois
Posts: 13,926
Did you perhaps try to post something that was less than 15 characters? There is a new rule in effect that requires 15 characters for a post, and if it is not met, it causes a parse error on the app.
fort384 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2011, 11:20 AM   #7
Aquarium Advice FINatic
 
Batt4Christ's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 634
Actually - it was probably around 100-120 characters. And yes, I have deleted the app and reinstalled it.
__________________
Batt4Christ is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2011, 11:35 AM   #8
Dividing by 0
Community Admin
 
fort384's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Nov 2008
Location: Illinois
Posts: 13,926
Hmm not sure then. There really haven't been many complaints as of late on it. There are probably just some glitches here and there. It sounds as if it is very sporadic right? Not every time you log on/view the forum?
fort384 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2011, 01:41 AM   #9
Aquarium Advice FINatic
 
Batt4Christ's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 634
Quote:
Originally Posted by fort384
Hmm not sure then. There really haven't been many complaints as of late on it. There are probably just some glitches here and there. It sounds as if it is very sporadic right? Not every time you log on/view the forum?
No- not anywhere near every time. It is, I seems, usually when in 3G for data, not when on WiFi. Wonder if that has a connection... How the data is transmitted/broken up??? Who knows...
__________________
Batt4Christ is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2011, 10:23 PM   #10
Aquarium Advice Addict
 
bruinsbro1997's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: California Coastline
Posts: 5,663
I have had this problem too. Here's what I did:

1. Delete the app.
2. Completely shut it down. To do this you:
a)Press the lock button for five or six seconds.
b)When you can see a "Slide to Power Off" switch, slide and it will
completely shut down.
c)Reboot it again by holding the lock button again for five seconds.
3. Now re-install the app.

It worked for me, I can only hope it worked for you!
__________________

__________________
"If you're not making mistakes, then you're not doing anything. I'm positive that a doer makes mistakes."
--John Wooden
bruinsbro1997 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
app

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
App problems Dylan5359 Forum Admin & Announcements 3 04-20-2011 11:13 AM
new to this app. Here is my 46 bow Freshwater guy Members Freshwater Tanks Showcase 6 04-05-2011 01:28 PM
Has anyone used the aquarium app joe&rae Aquaria Off-Topic 2 01-16-2010 07:57 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 04:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.