Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 02-11-2012, 10:24 AM   #1
Aquarium Advice Addict
 
Convict2161's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Planet Earth
Posts: 14,818
Having issues with app, need help.

Hello,

I've been experiencing this issue for the past week. I uninstalled the app and reinstalled it and it still has what I would call glitches or bugs. I have attached photos to show exactly what is going on. The screen will load then just go blank or just keep saying loading loading.... But nothing.

Any suggestions?



Attachment 75948



Attachment 75949



Attachment 75950



Attachment 75951
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"When creating an aqua scape, strive for the beauty of imperfection, as its art and there is no wrong or right, it's left open for interpretation" James Findley
Convict2161 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 10:27 AM   #2
Aquarium Advice Addict
 
Gboy66's Avatar

POTM Champion
 
Join Date: Aug 2011
Location: Cali baby
Posts: 6,826
I turn my phone off, then back on. It works every time
__________________

__________________
Gboy66 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 11:11 AM   #3
Aquarium Advice Addict
 
Convict2161's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Planet Earth
Posts: 14,818
Quote:
Originally Posted by Gboy66
I turn my phone off, then back on. It works every time
Thanks G I've been doing also its hit or miss...

Oh well....
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"When creating an aqua scape, strive for the beauty of imperfection, as its art and there is no wrong or right, it's left open for interpretation" James Findley
Convict2161 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 11:13 AM   #4
Aquarium Advice Addict
 
Gboy66's Avatar

POTM Champion
 
Join Date: Aug 2011
Location: Cali baby
Posts: 6,826
Quote:
Originally Posted by Convict2161

Thanks G I've been doing also its hit or miss...

Oh well....
Really? Bummer man! Hopefully an update comes out to fix this. It probably happens to me once every 1-2 days..
__________________
Gboy66 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 11:55 AM   #5
Aquarium Advice Addict
 
Convict2161's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Planet Earth
Posts: 14,818
Quote:
Originally Posted by Gboy66

Really? Bummer man! Hopefully an update comes out to fix this. It probably happens to me once every 1-2 days..
Yeah same here. I'm always shutting off my phone because of it.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"When creating an aqua scape, strive for the beauty of imperfection, as its art and there is no wrong or right, it's left open for interpretation" James Findley
Convict2161 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 02:54 PM   #6
Aquarium Advice Addict
 
scottayy's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Indiana
Posts: 2,499
Hmm, on my phone it always says "permission denied" even though I am logged in.
scottayy is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 09:04 PM   #7
Aquarium Advice Addict
 
boadams87's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Kershaw SC
Posts: 1,702
Im not having any problems
__________________
boadams87 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 09:12 PM   #8
Aquarium Advice Addict
 
Convict2161's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Planet Earth
Posts: 14,818
Quote:
Originally Posted by boadams87
Im not having any problems
Well thank you for adding to my thread... I'm happy for you.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"When creating an aqua scape, strive for the beauty of imperfection, as its art and there is no wrong or right, it's left open for interpretation" James Findley
Convict2161 is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 09:13 PM   #9
Aquarium Advice Addict
 
Nu-Nu the eel's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: So Cal
Posts: 5,455
Quote:
Originally Posted by scottayy
Hmm, on my phone it always says "permission denied" even though I am logged in.
Ya same here! Just log out and log back in again
__________________
Nu-Nu the eel is offline   Reply With Quote
Old 02-11-2012, 09:19 PM   #10
Aquarium Advice Addict
 
Convict2161's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Planet Earth
Posts: 14,818
Same happened to me.
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"When creating an aqua scape, strive for the beauty of imperfection, as its art and there is no wrong or right, it's left open for interpretation" James Findley
Convict2161 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
app

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cycling Issues ~Please Help~ AnotherUser Freshwater & Brackish - Getting Started 5 01-10-2012 03:53 PM
Sand in 5 gallon causing issues platycrazy19 Freshwater & Brackish - General Discussion 7 10-26-2011 08:36 PM
blackwater issues with api test kits. alex07 Freshwater & Brackish - General Discussion 5 08-16-2011 11:47 PM
Pleco & Bristle Nose Catfish Fin Issues... :( wrmiller Freshwater & Brackish - Unhealthy Fish 8 08-04-2011 11:16 PM
Possible Stocking Issues ? Dutch Cichlid Discussion 1 07-28-2011 11:09 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 11:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.