Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 05-03-2018, 03:32 PM   #1
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 30
Help with forum?

What's up? I've tried posting a help question. It was there then suddently disappeared when I tried to edit it. Refreshed and searched and it's gone.

Now, I can't see my page 2 on the Chemistry Fix thread. Why? Other page 2s work but I can't see the post I just made. Just a number 2, that when clicked returns me to page 1. I'm thinking caching problem but I can't fix it on my end. Is this some anomaly on these forums.

Why won't my page 2 post on Chemistry Fix, show up, when I click 2. It did have a link to photo.
__________________

__________________
MikeSD is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2018, 04:16 PM   #2
Aquarium Advice Addict
 
Brookster123's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Mass
Posts: 19,016
I can see the whole thread? What are you using for internetting/foruminging?
__________________

__________________
I'm not really here... fell in the tank and my phone is just that smart
Brookster123 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2018, 04:27 PM   #3
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 30
I've used Microsoft browser and FireFox on PC and my browser on Android. 3 different browsers on 2 platforms and none can see the page with my PH and KH tests and photo.

Wierd. Could my account type be why?

But like I said This behavior is only on my thread. I can see other people's page 2 just fine.
__________________
MikeSD is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2018, 07:09 PM   #4
Macro Addict
 
54seaweed's Avatar



POTM Champion
Tank of the Month Award
 
Join Date: Apr 2012
Location: Colorado
Posts: 7,808
if your using a phone try rebooting it seems to solve a bunch of app issues

I had similar issues today pages would go blank I blame it on snow on dish Im on a desk top

if you are still having issues click the contact us , let them know your issue they should be able to walk you through it
__________________
Save
54seaweed is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2018, 07:36 PM   #5
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 30
Quote:
Originally Posted by 54seaweed View Post
if your using a phone try rebooting it seems to solve a bunch of app issues

I had similar issues today pages would go blank I blame it on snow on dish Im on a desk top

if you are still having issues click the contact us , let them know your issue they should be able to walk you through it
The post that was making it show 2 pages is gone. I had posted a link to a photo. That post is now gone. Not my phone.
__________________
MikeSD is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2018, 08:04 PM   #6
AA Member
Community Moderator
 
Delapool's Avatar



POTM Champion
Tank of the Month Award
 
Join Date: Feb 2013
Location: Perth, Australia
Posts: 15,712
Hi, jumped on the desktop and looks related to post count versus automated software checks. Apologies. Should go after 10 posts but looks like thread/post creates, saves and then is stored as link pending (something like that). Just going through now and will re-post when done.
__________________
Delapool is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2018, 08:10 PM   #7
AA Member
Community Moderator
 
Delapool's Avatar



POTM Champion
Tank of the Month Award
 
Join Date: Feb 2013
Location: Perth, Australia
Posts: 15,712
OK - should be done. Bit quick as at work and boss making rounds. PM / post on any issues.
__________________

__________________
Delapool is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New to Forum---HELP!!! nano-cube nut Saltwater & Reef - Getting Started 7 05-09-2005 08:52 PM
Help!!! new to forum and fishless cycling confusion jbbake686 Freshwater & Brackish - Getting Started 5 03-30-2005 06:14 PM
NEW FORUM ADDED: Sponsor Special forum fishfreek Forum Admin & Announcements 0 11-02-2003 03:44 PM
help with forum stuff xxmoorishmanxx Forum Admin & Announcements 4 08-10-2003 08:57 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 02:56 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.