Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 05-07-2017, 11:29 AM   #11
Aquarium Advice Activist
 
AliSab's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 104
I'll try the reinstall again and see. I wonder if this happened to anyone else and what they did to resolve it.
__________________

__________________
AliSab is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2017, 12:27 PM   #12
Aquarium Advice Addict
Community Moderator
 
Fresh2o's Avatar



Tank of the Month Award
 
Join Date: Jun 2012
Location: Northern Virginia
Posts: 11,741
Here is what I see when using the mobile app (iOS) to access Web View and User CP (Control Panel):

The last two red arrows point to "List Subscriptions" where all subscriptions can be managed and "Unsubscribe" for an individual thread.
__________________

__________________
I am an ALGAE farmer.
Terms of Service | Community Rules | FresH2O's Planted Tank | Fresh2o's Shrimp Tank
Fresh2o is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2017, 12:37 PM   #13
Aquarium Advice Activist
 
AliSab's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 104
I don't get the web view option. I only get an option to share or mark as read. In a thread, I get all those options, but for the forum I don't.
__________________
AliSab is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2017, 12:38 PM   #14
Aquarium Advice Activist
 
AliSab's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 104
Is it a Glitch?

I understand what you're explaining, but the option for a web view in the forum itself is not there. Only in individual threads.

Also, how did you attach those pictures? I've been trying to attach pictures to try and better explain but there's an error that comes up only with screenshots.
__________________
AliSab is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2017, 01:49 PM   #15
Giant Clam Addict
Community Admin
 
Sniperhank's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Nov 2011
Location: Summerville, Pennsylvania
Posts: 18,458
Hi there. Subscribing to threads with the iOS app is simple. There is a check mark up in the right hand corner of the screen. If the circle is white, then you are subscribed. Simply click on that circle and it should turn blue. If the circle is blue, then you are unsubscribed.
As for attaching pictures, while you are writing your reply, there is a circled '+' sign. Click on this circle and it will bring up the 'advanced options'. It will give you options to click to open your camera, pictures, attachments...so on.
Sniperhank is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2017, 03:18 PM   #16
Aquarium Advice Activist
 
AliSab's Avatar
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 104
Quote:
Originally Posted by Sniperhank View Post
Hi there. Subscribing to threads with the iOS app is simple. There is a check mark up in the right hand corner of the screen. If the circle is white, then you are subscribed. Simply click on that circle and it should turn blue. If the circle is blue, then you are unsubscribed.
As for attaching pictures, while you are writing your reply, there is a circled '+' sign. Click on this circle and it will bring up the 'advanced options'. It will give you options to click to open your camera, pictures, attachments...so on.


I understand all of this. My problem is UNsubscribing from a FORUM, not a thread. If I go to unsubscribe, two seconds later I'm subscribed again. That is the problem.

As for pictures, the error comes up after trying to attach a picture. I thought it was because it was a screenshot but then another user was able to do it with no problems.
__________________
AliSab is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2017, 03:58 PM   #17
Aquarium Advice Addict
 
nirbhao's Avatar


 
Join Date: Sep 2016
Location: Michigan, Metro Detroit
Posts: 2,818
Screenshot for file sizes are too big for me. You may have to resize it.
__________________
I'm probably on my phone.

http://injaf.org/
http://www.instagram.com/thedelicion
nirbhao is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2017, 04:00 PM   #18
Aquarium Advice Addict
Community Moderator
 
Fresh2o's Avatar



Tank of the Month Award
 
Join Date: Jun 2012
Location: Northern Virginia
Posts: 11,741
Is it a Glitch?

I just went to Forums, selected one (Community), clicked on a subforum (Aquaria Off Topic) and clicked on the check box. Backed out and saw that I there was a blue check box to the left of Aquaria Off Topic. I am now subscribed to that forum.
Went in and reversed the process. I looked at Aquaria Off Topic and it showed that, for a moment, I was not subscribed to that forum. Then the blue check mark appeared to the left of it. I went back into that forum (did not do anything) and got back out. The screen refreshed showing that I was not subscribed. A bit confusing there.
__________________
I am an ALGAE farmer.
Terms of Service | Community Rules | FresH2O's Planted Tank | Fresh2o's Shrimp Tank
Fresh2o is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2017, 10:14 PM   #19
Giant Clam Addict
Community Admin
 
Sniperhank's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Nov 2011
Location: Summerville, Pennsylvania
Posts: 18,458
Quote:
Originally Posted by AliSab View Post
I understand all of this. My problem is UNsubscribing from a FORUM, not a thread. If I go to unsubscribe, two seconds later I'm subscribed again. That is the problem.

As for pictures, the error comes up after trying to attach a picture. I thought it was because it was a screenshot but then another user was able to do it with no problems.
The same still applies for subscribing and unsubscribing to an entire sun-forum.

When it comes to the pictures, what is the error it is saying? I posted pictures from my app to one of my threads just today so it is not an error on the server side of things. Without more detail I'm not sure which way to direct you for help.
__________________

Sniperhank is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aq Advisor glitch? FishyFreak Freshwater & Brackish - General Discussion 6 06-24-2014 09:39 AM
Funny glitch on Petsmart site Pawtrekker Aquaria Off-Topic 7 06-27-2013 02:56 AM
Positive feedback for GlitcH newfound77951 Feedback - Member sales/trades 0 06-02-2007 11:43 PM
New planted tank courtesy of GlitcH! (with pics of course) 7Enigma Freshwater & Brackish - Planted Tanks 24 12-03-2006 08:10 PM
i think there might be a glitch in the sand bed calculator krap101 Forum Admin & Announcements 2 06-04-2004 06:13 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 06:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.