Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 02-04-2006, 09:55 AM   #1
Aquarium Advice FINatic
 
maxwell1295's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Long Island, NY
Posts: 891
Send a message via AIM to maxwell1295 Send a message via Yahoo to maxwell1295
"Mark all topics read" not working...

Whenever I try to mark all topics read in any of the forums, I get taken back to the forum with everything as it originally was. The only way to mark a forum read is to click on each thread one-by-one.

Is there a fix for this?
__________________

__________________
125G Mostly Malawi Tank
75G Malawi Mbuna
7G Office MiniBow


125 Gallon Mixed African Thread, 75 Gallon Mixed Malawi Thread
maxwell1295 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2006, 12:07 AM   #2
Aquarium Advice FINatic
 
maxwell1295's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Long Island, NY
Posts: 891
Send a message via AIM to maxwell1295 Send a message via Yahoo to maxwell1295
bump
__________________

__________________
125G Mostly Malawi Tank
75G Malawi Mbuna
7G Office MiniBow


125 Gallon Mixed African Thread, 75 Gallon Mixed Malawi Thread
maxwell1295 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2006, 01:07 AM   #3
Aquarium Advice FINatic
 
maxwell1295's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Long Island, NY
Posts: 891
Send a message via AIM to maxwell1295 Send a message via Yahoo to maxwell1295
Fixed!
__________________
125G Mostly Malawi Tank
75G Malawi Mbuna
7G Office MiniBow


125 Gallon Mixed African Thread, 75 Gallon Mixed Malawi Thread
maxwell1295 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2006, 09:09 AM   #4
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
The issue was a byproduct of a URL grooming mod that was installed. It was intended to make the URl's a bit more search page friendly but at the expense of breaking some other basic functions.
__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Links are now working in the Planted Tank forum sticky "Resources and References" An t-iasg Forum Admin & Announcements 2 03-01-2008 09:24 PM
"Mark as Read" button roka64 Forum Admin & Announcements 7 01-03-2008 09:41 PM
How to read the "in betweens" while testing water. Stacie H. Freshwater & Brackish - General Discussion 6 05-11-2006 11:41 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 03:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.