Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 11-10-2011, 11:19 PM   #21
Aquarium Advice Obsessed
 
Mumma.of.two's Avatar


 
Join Date: Jul 2011
Location: Sunny Queensland, Australia
Posts: 11,132
I am getting the exact same problem as convict. Has been happening for about a month or so. I have an iPhone4 and everything is up to date.
__________________

Mumma.of.two is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2011, 11:21 PM   #22
Aquarium Advice Addict
 
Convict2161's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Planet Earth
Posts: 14,818
Yes mid texting it disappears (sometimes) and sometimes if I'm scrolling down and up on a thread some parts are white(blank) and the if I scroll again the words appear to come back.

I have the new version iOS an I have upgraded the app.
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"When creating an aqua scape, strive for the beauty of imperfection, as its art and there is no wrong or right, it's left open for interpretation" James Findley
Convict2161 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2011, 11:21 PM   #23
Aquarium Advice Obsessed
 
Mumma.of.two's Avatar


 
Join Date: Jul 2011
Location: Sunny Queensland, Australia
Posts: 11,132
When going into a thread sometimes just random replies don't show at all. So I exit that thread refresh the page then try again. Same thing different random posts missing.
Mumma.of.two is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2011, 11:22 PM   #24
Dividing by 0
Community Admin
 
fort384's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Nov 2008
Location: Illinois
Posts: 13,926
Understood - that would frustrate me too! It is a new issue to us... Can you confirm with me that you tried the other remedies I suggested? If so then we can send a note to the developers about the issue and see if we can't get it resolved in the next update.

The good news is, these bugs do get fixed. The bad news is it seems like with every update new bugs are uncovered and discovered. Some day it will be the perfect ap I guess
fort384 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2011, 11:23 PM   #25
Aquarium Advice Obsessed
 
Mumma.of.two's Avatar


 
Join Date: Jul 2011
Location: Sunny Queensland, Australia
Posts: 11,132
Convict, how do you take a pic of the iPhone page when it happens?
Mumma.of.two is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2011, 11:23 PM   #26
Aquarium Advice Addict
 
Convict2161's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Planet Earth
Posts: 14,818
Quote:
Originally Posted by Mumma.of.two
When going into a thread sometimes just random replies don't show at all. So I exit that thread refresh the page then try again. Same thing different random posts missing.
Same with me for about a month too. I've rebooted my phone and deleted the app and reinstalled it. I'm surprised that no one else is having this issue other then you and I.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"When creating an aqua scape, strive for the beauty of imperfection, as its art and there is no wrong or right, it's left open for interpretation" James Findley
Convict2161 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2011, 11:24 PM   #27
Dividing by 0
Community Admin
 
fort384's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Nov 2008
Location: Illinois
Posts: 13,926
Alright, cool, so both of you are running the latest versions. Have you both tried to completely remove the ap from your device, reboot, and then reinstall? That seems to fix a lot of issues... Not all, but a lot...
fort384 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2011, 11:24 PM   #28
Aquarium Advice Obsessed
 
Mumma.of.two's Avatar


 
Join Date: Jul 2011
Location: Sunny Queensland, Australia
Posts: 11,132
Quote:
Originally Posted by fort384
Understood - that would frustrate me too! It is a new issue to us... Can you confirm with me that you tried the other remedies I suggested? If so then we can send a note to the developers about the issue and see if we can't get it resolved in the next update.

The good news is, these bugs do get fixed. The bad news is it seems like with every update new bugs are uncovered and discovered. Some day it will be the perfect ap I guess
I have tried everything I can think of. Deleting, reinstalling, updating, restarting......
Mumma.of.two is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2011, 11:25 PM   #29
Dividing by 0
Community Admin
 
fort384's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Nov 2008
Location: Illinois
Posts: 13,926
Quote:
Originally Posted by Convict2161 View Post
Same with me for about a month too. I've rebooted my phone and deleted the app and reinstalled it. I'm surprised that no one else is having this issue other then you and I.
They probably are... It just doesn't always get reported. I will alert the folks who can get in touch with the devs and see if we can't get this addressed.
fort384 is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2011, 11:26 PM   #30
Dividing by 0
Community Admin
 
fort384's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Nov 2008
Location: Illinois
Posts: 13,926
Quote:
Originally Posted by Mumma.of.two View Post
Convict, how do you take a pic of the iPhone page when it happens?
Hit the lock button and home button simultaneously.
__________________

fort384 is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off








» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 01:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.