Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 02-27-2006, 12:39 PM   #1
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: May 2005
Location: Central Kentucky
Posts: 6,015
Send a message via AIM to greenmaji
myinfo button

I've tried using the new myinfo button below peoples posts and I get a blank popup.

browser FF v1.5.0.1
popup blocker disabled for AA
cookies enabled for AA

I havn't tried deleteing the cookie just yet.. or deleting the cache.
I was just wondering if this was a known problem or if it was just something I need to work on, on my end.

thanks in advace FF. :P
__________________

__________________
greenmaji is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2006, 02:45 PM   #2
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
THe buttons working fine for me using the same browser. What style are you using?
__________________

__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2006, 03:09 PM   #3
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: May 2005
Location: Central Kentucky
Posts: 6,015
Send a message via AIM to greenmaji
BlackSoul
__________________
greenmaji is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2006, 03:14 PM   #4
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
Button works fine for me with BlackSoul. I see the following in your myInfo.

Quote:
75 gallon Ocianic.. 3/8" glass
Not currently up and running
tap water peramiters known.. PH ~8.0. and KH hardness of 6
Got a new testkit! but my PH is a little high for my KH I think.. tested for PO4 and there might be .05ppm thinking that might have something to do with it..
Thats using FF 1.5.01 and IE 6.0.2900
__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2006, 03:15 PM   #5
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: May 2005
Location: Central Kentucky
Posts: 6,015
Send a message via AIM to greenmaji
ok.. Ill try fixing it on my end..
__________________
greenmaji is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2006, 05:12 PM   #6
AA Team Emeritus
 
An t-iasg's Avatar


 
Join Date: Aug 2003
Location: Criders Corners, PA
Posts: 9,891
You might have to enable the pop up window. I have pop ups disabled in general, but I allow pop ups from Aquarium Advice. Go to Tools>Options>Content (from the very top of the window) to change your settings. I have the check mark in Block Popup Windows, but over to the right you can click on Allowed Sites and enter AA's address.
__________________







An t-iasg is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2006, 09:55 PM   #7
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
Works on my system at home and at work using both browsers with BlackSoul.

When testing this feature on the testing site I had issues with the box only being white but that was because I needed to load the stylesheet for the style in the popup box. Unless you got some kind of setting not permitting the loading of the cascading style sheet for the popup it should load just fine.
__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2006, 10:14 PM   #8
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: May 2005
Location: Central Kentucky
Posts: 6,015
Send a message via AIM to greenmaji
I tried deleting the site cookies and the browsers cache still no luck.
I think Im going to try to look at it in IE and if it works I will be uninstalling and then reinstalling Firefox.. that should fix it

this might help fix the hichups Ive been having with Firefox lately.

thanks again.
__________________
greenmaji is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2006, 10:23 AM   #9
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: May 2005
Location: Central Kentucky
Posts: 6,015
Send a message via AIM to greenmaji
fishfreek.. I thought I'd let you know I got it fixed.

I had a bad file in my Aplication Data. Reinstalling firefox wasn't enough I had to delete the application data for firefox to get it working properly.

I think It might have been from were I had installed firefox back when it was in early beta and hadn't reformated since then, I had similar problems for quite some time I just couldnt figure out what exactly to do to fix it.

Thanks :P
__________________

__________________
greenmaji is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Button Corals itafx Saltwater & Reef - Getting Started 7 12-06-2007 02:40 PM
I need a reset button! TKEON230 Saltwater & Reef - Getting Started 23 01-17-2007 09:18 AM
Button Coral aquanaut Saltwater Fish Only & FOWLR 2 03-20-2005 05:57 PM
Button Polyp gozetec02 Saltwater & Reef - Getting Started 5 12-11-2004 03:30 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 06:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.