Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 03-07-2011, 08:59 PM   #1
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: Aug 2006
Location: not here anymore
Posts: 5,338
No viewing of threads if not logged in?

I can't imagine this was intentional, or maybe it's just me... but if I'm not logged in, I can't see any of the posts. The threads are all there, but the minute you click on one all you get is a box showing the responders name/avatar, but nothing in it. No text, no question, no response... nothing. This never used to be the case. Did something get buggered up in an upgrade somewhere?
__________________

__________________
Kurt_Nelson is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2011, 09:03 PM   #2
Aquarium Free - 2+ Years
 
mfdrookie516's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Jul 2009
Location: Winchester, Ky
Posts: 19,410
Just tested it... same thing for me. It almost looks like it's quoting each response as well, if you know what I'm talking about.
__________________

__________________
-Jonathan

"What, exactly, is the internet? Basically it is a global network exchanging digitized data in such a way that any computer, anywhere, that is equipped with a device called a 'modem', can make a noise like a duck choking on a kazoo." - Dave Barry
mfdrookie516 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2011, 09:04 PM   #3
Aquarium Advice Apprentice
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 18
Quote:
Originally Posted by Kurt_Nelson
I can't imagine this was intentional, or maybe it's just me... but if I'm not logged in, I can't see any of the posts. The threads are all there, but the minute you click on one all you get is a box showing the responders name/avatar, but nothing in it. No text, no question, no response... nothing. This never used to be the case. Did something get buggered up in an upgrade somewhere?
I noticed this as well..
__________________
Gargoyle is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2011, 09:05 PM   #4
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: Aug 2006
Location: not here anymore
Posts: 5,338
Quote:
Originally Posted by mfdrookie516 View Post
Just tested it... same thing for me. It almost looks like it's quoting each response as well, if you know what I'm talking about.
Yup... know exactly what you mean. Each response is nested within the previous one - and they're all blank.
__________________
Kurt_Nelson is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2011, 09:06 PM   #5
Dividing by 0
Community Admin
 
fort384's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Nov 2008
Location: Illinois
Posts: 13,926
hmmm, that will be bad for business... I can't imagine it is intentional as this was never the case in the past.
fort384 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2011, 09:16 PM   #6
Sliced Bread
 
neilanh's Avatar


 
Join Date: Dec 2006
Location: Northern Virginia
Posts: 8,482
Definately not intentional. I'll notify tech support.

Thanks for bringing it to our attention.
__________________
~Neilan
In the DC Metro Area? Check out GWAPA and WAMAS
neilanh is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2011, 09:20 PM   #7
Aquarium Free - 2+ Years
 
mfdrookie516's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: Jul 2009
Location: Winchester, Ky
Posts: 19,410
Here's the odd part. If you do a google search using "site:aquariumadvice.com 'search criteria'" it'll show the thread in the google search, but then pulls up the once again blank posts.

I guess the site has been undergoing some upgrades over the last few days? I've noticed it was slow, but never really put 2 and 2 together until now... if that's the case.
__________________
-Jonathan

"What, exactly, is the internet? Basically it is a global network exchanging digitized data in such a way that any computer, anywhere, that is equipped with a device called a 'modem', can make a noise like a duck choking on a kazoo." - Dave Barry
mfdrookie516 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2011, 09:27 PM   #8
Aquarium Advice Addict
Community Admin
 
Janet H's Avatar


 
Join Date: Dec 2007
Location: Eastern Washington
Posts: 3,091
Thanks for the heads up.
__________________

><
((((> .`.><((((> .`.><((((>
.`.><((((> .`.><((((>.`.><((((>.`.><((((>
.
Support Aquarium Advice | Community Rules | Terms of Service | Custom Search
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2011, 12:48 AM   #9
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: Aug 2006
Location: not here anymore
Posts: 5,338
Seems to be fixed now.
__________________
Kurt_Nelson is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2011, 09:53 AM   #10
Sliced Bread
 
neilanh's Avatar


 
Join Date: Dec 2006
Location: Northern Virginia
Posts: 8,482
I don't have all the details but I think the new "My Tanks" implementation broke this, so My Tanks has been temporarily disabled while the software conflict is addressed.
__________________

__________________
~Neilan
In the DC Metro Area? Check out GWAPA and WAMAS
neilanh is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

« Avatar | Language »
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Keep getting Logged off RaptorBro Forum Admin & Announcements 9 09-24-2010 05:55 PM
Ads don't go away when logged in? Kurt_Nelson Forum Admin & Announcements 16 02-02-2010 11:38 PM
Getting Logged Off at Midnight An t-iasg Forum Admin & Announcements 12 05-26-2004 01:13 AM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 09:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.