Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 04-16-2008, 06:24 PM   #31
Sliced Bread
 
neilanh's Avatar


 
Join Date: Dec 2006
Location: Northern Virginia
Posts: 8,482
Seems like the photos that were ported over from the old system are bugged by usernames not working properly. Everything newly loaded appears to work, at least in my case

(Have photos from last year that I uploaded, says they're mine, but when I click on my name it takes me to someone elses profile. Also, those old photos don't show up in my photo count or under a search for my name)
__________________

__________________
~Neilan
In the DC Metro Area? Check out GWAPA and WAMAS
neilanh is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2008, 10:24 PM   #32
Aquarium Advice Addict
 
Zagz's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: May 2005
Location: Saskatchewan, Canada
Posts: 17,108
Send a message via MSN to Zagz
Strangely enough, when I click on my own profile in the gallery I do get my own profile. Would someone be willing to try it and see if it goes to my profile or someone else's and report back to me? TIA
__________________

__________________
AA Community Rules | AA TOS

-----------
Site Administrator
Zagz is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2008, 10:52 PM   #33
Aquarium Advice Addict
 
fijiwigi's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Eastern Washington
Posts: 1,726
It does work Zagz when I click on your username underneath your photo's it takes me to your profile. The issue I am noticing is when you click on the username of someone who has commented on one of your photo's it links to a totally random username that is not the person who commented on your photo
__________________

FijiWigi_Tank_photos
120G Oscar tank in progress
fijiwigi is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2008, 11:20 PM   #34
Aquarium Advice Addict
 
Zagz's Avatar



POTM Champion
 
Join Date: May 2005
Location: Saskatchewan, Canada
Posts: 17,108
Send a message via MSN to Zagz
Photo gallery gremlins. LOL. I have advised our tech admin of the problems. Thanks everyone for your help in identifying all these issues. That is the way a community works to resolve things.
__________________
AA Community Rules | AA TOS

-----------
Site Administrator
Zagz is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2008, 11:21 PM   #35
Sliced Bread
 
neilanh's Avatar


 
Join Date: Dec 2006
Location: Northern Virginia
Posts: 8,482
Zagz, I just PMd you.

I have a theory on what the issue is...
__________________

__________________
~Neilan
In the DC Metro Area? Check out GWAPA and WAMAS
neilanh is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
oto, photo

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Photo gallery, wrong photo? Talon242 Forum Admin & Announcements 2 01-06-2009 01:37 AM
photo gallery jester Forum Admin & Announcements 1 10-04-2005 11:50 AM
In Photo Gallery, there is no upload photo link!? pitt420dude Forum Admin & Announcements 18 04-09-2005 02:13 PM
New Photo Gallery available reefrunner69 Forum Admin & Announcements 12 04-01-2003 09:44 AM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 04:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.