Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 07-03-2003, 06:11 PM   #1
AA Team Emeritus
 
Join Date: Aug 2002
Location: Louisiana
Posts: 7,224
Send a message via Yahoo to Hara
Photo gallery issue

For some reason, the photo gallery does not recognize me
as being logged on. I have logged off, and then back on and it
did not help.
__________________

__________________
Hara is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2003, 06:13 PM   #2
AA Team Emeritus
 
reefrunner69's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cedar Key, FL
Posts: 1,663
Where are you logging off? I found it necessary to log off from one of the site pages, then log in from the forum or home page.
__________________

__________________
Kevin

Visit Nature Coast Photography
reefrunner69 is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2003, 06:20 PM   #3
AA Team Emeritus
 
Join Date: Aug 2002
Location: Louisiana
Posts: 7,224
Send a message via Yahoo to Hara
That worked...thanks. This time I logged out while in the message forum.
__________________
Hara is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2003, 06:20 PM   #4
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
Also dump your cookie for the site.

The photo gallery requires specific info to be inserted in the cookie at login to intergrate teh two logins. The photo gallery is a script totally independant of the forum script but will intergrate if the specific info is placed within the cookie stored on your pc.
__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 07-03-2003, 06:39 PM   #5
AA Team Emeritus
 
reefrunner69's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cedar Key, FL
Posts: 1,663
I think the problem has to do with the upgrade. The integration depends on a file that was replaced during the upgrade, if you have not actually logged out (removes the cookie) and logged back in, then unless you tried to upload a pic, you never noticed you weren't logged into the gallery
__________________
Kevin

Visit Nature Coast Photography
reefrunner69 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
oto, photo

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Photo gallery, wrong photo? Talon242 Forum Admin & Announcements 2 01-06-2009 01:37 AM
In Photo Gallery, there is no upload photo link!? pitt420dude Forum Admin & Announcements 18 04-09-2005 02:13 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 01:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.