Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 02-06-2006, 06:33 AM   #1
Aquarium Advice Regular
 
Join Date: Dec 2005
Location: Frankfurt, Germany.
Posts: 67
Send a message via MSN to KhanJee Send a message via Yahoo to KhanJee
Photo Gallery Problem

Click on "PhotoGallery" then "My Photos"

I deleted 1 photo from "My Photos" and then added 1 new photo by pressing "upload photos"

Message apperas "Your image is loaded successfully"


Again Click on "PhotoGallery" then "My Photos" I can't see my photo
Where is my photo gone What I expect is to see all my photos in "My Photos"

How this "PhotoGallery" function works May be I am doing something wrong
__________________

__________________
New: 200litre approx. 54 gallons Height:50cm Width:100cm Depth:40cm
Setup: 2x36Watts, JBL Fertile soil mixture, Gravel, Pressurized CO2, JBL External Filter, Heater 200Watts
Cycle is complete, Processing driftwood, without fish.

Capacity: 100litre approx. 26 gallons Height:40cm Width:80cm Depth:35cm
Setup:2X20Watts, JBL Fertile soil mixture, Gravel, Pressurized CO2, Plants, Internal Filter, Heater 100Watts
Picture: http://www.imagehosting.us/index.php...&ident=1412354

Capacity: 54litre approx. 14 gallons Height:30cm Width:60cm Depth:30cm
Setup:1XAquaGlow15Watt, JBL Fertile soil mixture, Gravel, Pressurized CO2, Plants, Internal Filter, Heater 50Watts
Picture: http://www.imagehosting.us/index.php...&ident=1412360
KhanJee is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2006, 06:47 AM   #2
AA Team Emeritus
 
reefrunner69's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cedar Key, FL
Posts: 1,663
Your photo will not be visible until it has been approved. Depending on the time of day your photo is uploaded this could take minutes or hours.
__________________

__________________
Kevin

Visit Nature Coast Photography
reefrunner69 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2006, 06:47 AM   #3
Aquarium Advice Regular
 
Join Date: Dec 2005
Location: Frankfurt, Germany.
Posts: 67
Send a message via MSN to KhanJee Send a message via Yahoo to KhanJee
Looks like it will take day(s)ssssssssssss.......
__________________
New: 200litre approx. 54 gallons Height:50cm Width:100cm Depth:40cm
Setup: 2x36Watts, JBL Fertile soil mixture, Gravel, Pressurized CO2, JBL External Filter, Heater 200Watts
Cycle is complete, Processing driftwood, without fish.

Capacity: 100litre approx. 26 gallons Height:40cm Width:80cm Depth:35cm
Setup:2X20Watts, JBL Fertile soil mixture, Gravel, Pressurized CO2, Plants, Internal Filter, Heater 100Watts
Picture: http://www.imagehosting.us/index.php...&ident=1412354

Capacity: 54litre approx. 14 gallons Height:30cm Width:60cm Depth:30cm
Setup:1XAquaGlow15Watt, JBL Fertile soil mixture, Gravel, Pressurized CO2, Plants, Internal Filter, Heater 50Watts
Picture: http://www.imagehosting.us/index.php...&ident=1412360
KhanJee is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2006, 06:56 AM   #4
AA Team Emeritus
 
reefrunner69's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cedar Key, FL
Posts: 1,663
NO, after responding to your post, I approved all photos that were uploaded to the gallery. For whatever reason your photo id not make it.
__________________
Kevin

Visit Nature Coast Photography
reefrunner69 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2006, 07:51 AM   #5
Aquarium Advice Regular
 
Join Date: Dec 2005
Location: Frankfurt, Germany.
Posts: 67
Send a message via MSN to KhanJee Send a message via Yahoo to KhanJee
I have changed the filename and now its .jpg
Loaded as before.

This time I can see the entry in "MyPhotos" with not approved label.

Really don't know the reason, why yesterday after loading 2 times nothing was appearing in "MyPhotos"

Anyway its working now.
__________________
New: 200litre approx. 54 gallons Height:50cm Width:100cm Depth:40cm
Setup: 2x36Watts, JBL Fertile soil mixture, Gravel, Pressurized CO2, JBL External Filter, Heater 200Watts
Cycle is complete, Processing driftwood, without fish.

Capacity: 100litre approx. 26 gallons Height:40cm Width:80cm Depth:35cm
Setup:2X20Watts, JBL Fertile soil mixture, Gravel, Pressurized CO2, Plants, Internal Filter, Heater 100Watts
Picture: http://www.imagehosting.us/index.php...&ident=1412354

Capacity: 54litre approx. 14 gallons Height:30cm Width:60cm Depth:30cm
Setup:1XAquaGlow15Watt, JBL Fertile soil mixture, Gravel, Pressurized CO2, Plants, Internal Filter, Heater 50Watts
Picture: http://www.imagehosting.us/index.php...&ident=1412360
KhanJee is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2006, 08:04 AM   #6
AA Team Emeritus
 
reefrunner69's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cedar Key, FL
Posts: 1,663
If you loaded a file extension other than .jpg it is probably not an allowed file type.
__________________

__________________
Kevin

Visit Nature Coast Photography
reefrunner69 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
oto, photo

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Photo gallery, wrong photo? Talon242 Forum Admin & Announcements 2 01-06-2009 01:37 AM
In Photo Gallery, there is no upload photo link!? pitt420dude Forum Admin & Announcements 18 04-09-2005 02:13 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 11:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.