Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 02-16-2009, 12:38 AM   #1
Aquarium Advice Activist
 
Copepod's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Hills of Northern KY
Posts: 192
Private Message

An t-isag, did it go through? I have had some that just disappear literally in a flash.
__________________

__________________
I wish I could walk my fish ....
Copepod is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2009, 06:02 AM   #2
Aquarium Advice Activist
 
Copepod's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Hills of Northern KY
Posts: 192
Link is: Traditional Irish Blessing - E-Water

When I send a PM, sometimes when I look at the preview, the preview isn't exactly the same as the message. I don't know what I can do to fix this...think it is really my server.
__________________

__________________
I wish I could walk my fish ....
Copepod is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2009, 01:08 AM   #3
AA Team Emeritus
 
An t-iasg's Avatar


 
Join Date: Aug 2003
Location: Criders Corners, PA
Posts: 9,891
Yes, it did come through in the PMs. Thank you; it is beautiful!

Both links you sent came through, but if you want to copy and paste the way the preview looks, and email it to me, I can send it along to the tech admins. Maybe it is something on your end but they would know about that better than I would.
__________________







An t-iasg is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2009, 06:05 AM   #4
Aquarium Advice Activist
 
Copepod's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Hills of Northern KY
Posts: 192
I don't know how to paste, etc...was serious about being behind...worked with computers for years at work, but not on Internet and all it's workings...need a kid for a day..lol. My system was flashing on and off so much the other night, it wouldn't wait for me to finish anything...could be the signal..we have always had phone problems out here. Good to know the PM's did work though and happy you like the link...I keep it on my fav's and play it often.
__________________
I wish I could walk my fish ....
Copepod is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2009, 02:19 PM   #5
AA Team Emeritus
 
An t-iasg's Avatar


 
Join Date: Aug 2003
Location: Criders Corners, PA
Posts: 9,891
If your Internet connection kept getting interrupted, that could have caused the issues also when you went from entering the PM to the preview.

I know what you mean about needing a kid for a day! I could use some help with my iPod but I'll figure it out if I sit down with it long enough.
__________________







An t-iasg is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
possible lost private message? papa_bear_21 Forum Admin & Announcements 5 06-13-2007 10:39 PM
Why are there two private message notify options? fishfreek Forum Admin & Announcements 0 02-01-2006 10:59 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 07:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.