Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 11-02-2006, 06:16 PM   #1
Aquarium Advice Freak
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 235
Problems Reading forum with IE7 ??

Is anyone else having problems reading the forum? I upgraded to IE7 and it puts all of the text ..WAY.. out of my viewing space on the right hand corner. I can still read the posts, but I have to hit reply and use the reply previewer at the bottom of the screen.
__________________

__________________
jamesrm is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2006, 06:57 PM   #2
Aquarium Advice Addict
 
Fluff's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: West Virginia
Posts: 11,423
There is a sticky in the site help forum about issues with IE7. I'm moving your post there.
__________________

__________________
~Cindy
Fluff is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2006, 07:56 PM   #3
Aquarium Advice Addict
 
Join Date: Nov 2003
Location: Adelaide, Australia
Posts: 2,110
I wish I could read the response, as in IE7 the test is fully justified to the right and I can only read "There is a sti.." However I get the gist of it... hehehe Why do software developers make things so difficult....
__________________
mattrox is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2006, 09:12 PM   #4
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
Based on the info found in bugtraq I would not want to be using IE7 for a long time. Lets just say it is reported to have more holes than swiss cheese that can end up compromising your system.

If you need tabs and the like get Firefox 1.X release or 2.X release. 2.X even includes built in spell check. Just to name one of its benefits.
__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2006, 08:59 PM   #5
Aquarium Advice Freak
 
Join Date: Jul 2006
Location: California & Tokyo
Posts: 388
Send a message via AIM to Pleco Send a message via Yahoo to Pleco
Just a note, the current default style does not work in Safari. All you see is a blank box after the page loads.

it would be nice to have a default page that worked all around as i have to change back and forth depending on where i login.

-Pleco
__________________
"Well I don't have anything else planned for today, let's get drunk!"
Pleco is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2006, 09:21 PM   #6
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
1% of our site visitors over the last month have used Safari where as over 56% of our visitors use IE of some version. With such a prevalence of IE usage we must make sure our site works with what is used by the majority.

Im sure you will find a style that works fine regarless of which browser your using. Maybe blacksoul that seems fairly sanitized.
__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2006, 11:11 PM   #7
Aquarium Advice Freak
 
Join Date: Jul 2006
Location: California & Tokyo
Posts: 388
Send a message via AIM to Pleco Send a message via Yahoo to Pleco
Actually only the "FI" styles work with Safari I just tried Black Soul and it shows a blank screen after the page renders also. Its a bit odd because you can see the body text while it renders, but once the page fully renders all you see is a blank box. You do however still see the signatures, go figure.

I understand that Mac users may be in the minority, but we are still out here I just happen to switch between Windows at work, and Mac at home so i can see the differences pretty easily. If you want a screen shot of what safari sees let me know

If only these companies can start to use a uniform web standard, then none of this would be happening.

-Pleco
__________________

__________________
"Well I don't have anything else planned for today, let's get drunk!"
Pleco is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My Tank setup, DIY but with lots of reading on this forum OrionX Freshwater & Brackish - Getting Started 7 08-14-2009 05:32 PM
Forum not working correctly in IE7 RE1 DonnBallenger Forum Admin & Announcements 3 09-21-2006 05:19 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 05:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.