Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 10-31-2006, 01:58 PM   #1
Aquarium Advice Freak
 
Join Date: Jul 2006
Location: West Central MN
Posts: 263
Why can't I get Img to work in posts?

I can't get the Img button in posting to work, like so:


I'm guessing it has to do with the fact that, under options, it says HTML is OFF, and there is no way I see to turn it on. I have repeatedly checked that my profile has "allow HTML" checked as yes. I'm also puzzled that I seem to be able to do basic font things like this.

Help! I'm using Firefox 1.0.7, if that's relevant.
__________________

__________________
majolo is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2006, 02:34 PM   #2
AA Team Emeritus
 
Join Date: May 2002
Location: Virginia
Posts: 2,256
Send a message via ICQ to fishfreek Send a message via AIM to fishfreek Send a message via MSN to fishfreek Send a message via Yahoo to fishfreek
You must use the image to link to a direct image. Your URL has a vairable on the end so its not a direct image link. This is a security feature to keep someone from executing a script via the image tag.

Allow HTML is disabled site wide so your profile setting does nothing. In addition the codes your using is not HTML but BBCODE which is a form of formating common to message boards. The bbcode is heavily sanitized to only accept prodecitable input.

If you need a webhost that supports direct linking of images look in my signature.
__________________

__________________
Remember dont tap the glass, your fish will think you're an idiot -Anonymous mother

Check out our articles area. 30+ Aquatic articles for your enjoyment
Are you in or around the Shenandoah Valley area? If so click here to join our regional forum.
fishfreek is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2006, 02:36 PM   #3
Aquarium Advice FINatic
 
LandGhoti's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Le Midwest
Posts: 935
You may need to upload your pictures to another photo engine, like Photobucket, to be able to add the [img] tags. They give you an [img] code to use so your pic shows up.

You could always just post it as a URL

http://static.flickr.com/48/28480490...ff74a0.jpg?v=0

so everyone can click on it.

Nice pic, BTW.
__________________
LandGhoti is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2006, 02:57 PM   #4
Aquarium Advice Freak
 
Join Date: Jul 2006
Location: West Central MN
Posts: 263
Ok, thanks!
__________________
majolo is offline   Reply With Quote
Reply

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another one of those Help-Me-Stock posts Gatorfreak Saltwater & Reef - Getting Started 16 09-23-2005 05:23 PM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 08:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.