Go Back   Aquarium Advice - Aquarium Forum Community > Community Forum > Forum Admin & Announcements
Click Here to Login

Join Aquarium Advice Today
Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com
 
Old 10-29-2003, 04:51 PM   #21
Aquarium Advice Regular
 
Join Date: Oct 2003
Location: New York
Posts: 55
Here...
__________________

__________________
Flipper is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2003, 05:12 PM   #22
AA Team Emeritus
 
Join Date: Dec 2002
Location: Raymond, NH
Posts: 916
I have IE 6.0 on this machine, and my son is using the other PC w/5.0 on it right now, but I think this is the screen shot he's looking for (note - this is from 6.0):
__________________

ReefLady is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2003, 05:14 PM   #23
AA Team Emeritus
 
reefrunner69's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cedar Key, FL
Posts: 1,663
Yep Teri, that's the one I'm talking about the privacy, rather than security tab.
__________________
Kevin

Visit Nature Coast Photography
reefrunner69 is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2003, 05:19 PM   #24
AA Team Emeritus
 
Join Date: Dec 2002
Location: Raymond, NH
Posts: 916
Hmmm ..I'm looking at 5.0 right now, and there isn't a Privacy "tab". Let me see if I can find it.
ReefLady is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2003, 05:29 PM   #25
AA Team Emeritus
 
Join Date: Dec 2002
Location: Raymond, NH
Posts: 916
Okay, here's what I found. Nothing.

Just kidding.

There doesn't seem to be a "Privacy" tab for IE 5.0. However, if you look at Flipper's screen shot above, it does show his setting to be *Medium*. One thing, Flipper - I noticed that the settings for "Internet" and "Local Internet" are separate. Can you check the cookie/security settings for both of these?

Nutscape nutscape nutscape -- from 4.3 in 1995 to 7.1 now. Never a problem! ROFLMAO....
ReefLady is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2003, 05:29 PM   #26
Aquarium Advice Regular
 
Join Date: Oct 2003
Location: New York
Posts: 55
Nope, not on 5...
__________________
Flipper is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2003, 05:32 PM   #27
AA Team Emeritus
 
Join Date: Dec 2002
Location: Raymond, NH
Posts: 916
Flipp - see above -- can you check the Security/cookie settings for both "Internet" and "Local Internet"? They seem to function separately.
ReefLady is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2003, 05:46 PM   #28
AA Team Emeritus
 
reefrunner69's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cedar Key, FL
Posts: 1,663
On IE 5, in the internet properties box, under the security tab, with the globe highlighted what is the setting? If it is set to high, it disables cookies, no matter what you set the custom level too. It should be set to medium or low.
__________________
Kevin

Visit Nature Coast Photography
reefrunner69 is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2003, 05:47 PM   #29
AA Team Emeritus
 
reefrunner69's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Cedar Key, FL
Posts: 1,663
Had to break out the old decrepit lap top to find that out, LOL.
__________________
Kevin

Visit Nature Coast Photography
reefrunner69 is offline   Reply With Quote
Old 10-29-2003, 05:48 PM   #30
AA Team Emeritus
 
Join Date: Dec 2002
Location: Raymond, NH
Posts: 916
Quote:
On IE 5, in the internet properties box, under the security tab, with the globe highlighted what is the setting? If it is set to high, it disables cookies, no matter what you set the custom level too. It should be set to medium or low.
Kevin, take a peek at his screen shot above - it shows medium. 8O I'm lost here.

Old laptop? Dang - I want a laptop! LOL
__________________

ReefLady is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
oto, photos

Please support our sponsors and let them know you heard about them on AquariumAdvice.com

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I post tank photos? And more eli47 Forum Admin & Announcements 1 09-16-2008 07:37 PM
How do I post my photos to MYgallery sdveirs Forum Admin & Announcements 2 06-11-2005 10:16 AM
How do I post photos. Phamboo Forum Admin & Announcements 7 12-31-2003 12:13 AM
I can't post comments on photos. why? illuminum Forum Admin & Announcements 1 09-12-2003 06:38 AM







» Photo Contest Winners








Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -4. The time now is 01:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.